2016 Frankfurt Lighting Fair situasjon

- Mar 11, 2017-På 2016 Frankfurt Lighting Fair er messeutformingen til mange utstillere i Europa imponerende. Philips, OSRAM og Hall 3-kabinettdesign demonstrerte fullt ut "belysningen er designet for belysningsdesign" -konsept, i realiseringen av forfriskende belysnings effekt, er lampens fleksible design også fantastisk.

        

Linjelys som et viktig produkt innen kontor og næringsliv, er den europeiske forretningsbutikken mer, men også en mer kompleks designendring i et produkt, den perfekte tolkningen av LED-lampen i den nye sjarmen for å gi rollen som belysning. I showet kan linjelysene være tynne og brede, kan være korte og lange, kan suspenderes, kan være innebygd, kan spres ut, men også tredimensjonal kombinasjon; Noen fine, men få millimeter, men opptil ti meter uten skygge; Embedded i veggen, som en del av bygningen; Noe av en kamp, utilsiktet er tredimensjonal belysning, den er full av forandring.

        

Noen av de mer karakteristiske lysslinjene er bruk av LED- og lysstyringsplattform av flatskjermbelysning, det er ultra-tynn struktur og noe smart design, du kan oppnå når lyset ikke er klart og lyset er flatt lyskilde. Samtidig oppfyller noen bedrifter basert på det modulære designkonseptet utviklingen av en kombinasjon av forskjellig flatt lys, en fleksibel kombinasjon av flate lys, syninger, fra enkle til komplekse og videre til de ulike behovene til belysning.

        

Sammenlignet med siste utstilling i Frankfurt-utstillingen ser vi produktet i utseendet på innovasjonsstilen har vist en svekkende trend, den enkle forfølgelsen av utseendet på det unike designet er redusert, går produktet gradvis tilbake til "hvordan Gi bedre lyseffekter og brukervennlighet. "Og dermed presenterer en rekke trender i funksjonalitet og ytelse.


Et par:Metall halide lampe, høytrykk natrium lampe, lysrør er ødelagt, hvordan å erstatte? Neste:Analyse av energieffektivitet Nivå av LED-lampe