2017 Color Fidelity Index utgitt

- May 06, 2017-

Abstract: CIE har nylig sluppet en ny teknisk rapport, "CIE 224: 2017 CIE 2017 Color Fidelity Index for nøyaktig vitenskapelig bruk", hovedinnholdet vil bli delt med deg.

 

Det er velkjent at CIE-fargegjengivelsesindeksen (CRI) , spesielt den generelle fargegjengivelsesindeksen Ra, er mye brukt i belysningsindustrien og er en viktig indikator for fargen på den ledede lyskilden i internasjonale og norske standarder og tekniske spesifikasjoner .

 

Imidlertid har de senere årene, med utviklingen av solid state-belysning, fremhevet CRI-defekter i mange tilfeller, verdien av Ra og den generelle observatøren ikke stemmer overens med den visuelle vurderingen. Så besluttet CIE å vedta en bedre karakteriseringsmetode for å måle og Reguler fargekvaliteten til hvite lyskilder.

 

Rf representerer gjennomsnittet av graden av fargeutseende for alle fargeprøver under den opplyste og referanselyseksponeringen, som ligner den generelle fargegjengivelsesindeksen Ra, men den tar bare et aspekt av fargekvaliteten og tar ikke hensyn til den visuelle oppfatningen / Preferanse vent. Så på dette stadiet kan Rf ikke erstatte CRI, CRI-alternativet er å studere og diskutere emnet, i tillegg til Rf, men også utviklingen av en serie av ny oppfatning relatert til fargekvalitetsindikatorene. På den måten er vårt lineære lys CRI a ll> 85-90. Her anbefaler du under ledd linje anheng lys:

SEO CINDY PIC.jpg

Et par:Hva er fordelene med LED Epistar Chip? Neste:Hong Kong å oppgradere Street Lighting til LED