2017 Guangzhou International belysning Fair på juni 9 grand åpning

- Jun 15, 2017-

Belysning industriventer på hendelse - 2017 Guangzhou International belysning Fair, på 9 juni igjen i Kina Import og eksport Fair åpnet. Totalt 2,428 utstillere fra 21 land og regioner deltok i utstillingen, med en samlet utstillingsområde av 180.000 kvadratmeter, dekker 17 paviljonger og stor skala. En rekke industri kjøpere til å kjøpe alle typer banebrytende belysningsutstyr ogLED produkter,og ledende produsenter å forstå den siste utviklingen i belysning industrien trender og konsepter.

 

Herr Hu Zhongshun, General Manager for Guangzhou Guangya Frankfurt utstilling co, Ltd, sa: "utstillingen vil fokusere på temaet" tenkning belysning: integrering av fremtiden "svar på siste belysning industrien i teknisk, industriell og Utstyr og andre områder, den økende integreringen av utviklingen. Som en sponsor er vårt mål å bygge en profesjonell industri plattform, håper at alle tilstedeværelsen av produsentene, enten fra tradisjonelle eller nye bransjen, kan nurtured fra den nye forretningsmuligheter med den raske utviklingen av belysning industri, 2017 utstillingen har fått betydelig vekst i antall utstillere eller produkttyper, og utenfor utstillingen, vi har organisert en rekke aktiviteter å oppmuntre deltakerne til å dele markedsinformasjon, håper vi at vi kan opprette en dialog-økt for å utforske industrien gjennombrudd og nye muligheter. "


Et par:Koble globale markedet og Taiwan LED industri Neste:Popularisere og forbedre ~ 2017 Guangzhou belysning Fair etter følelsen