En kort analyse av hotellbelysning og fremtidig utvikling

- May 18, 2017-

Hotellrom belysning krav analyse

Disse standardene er forskjellige for hvert selskap, men logikken er generelt den samme, for eksempel Canopy (tak) i forhold til inngangen og annen regional belysning vil kreve litt høyere, for å lette gjestene, hotellpersonalet tilgang.

Og en gang inn i hallen i resepsjonen vil belysningen være relativt høy, fordi bare slik at gjestene kan finne retningen i første omgang, fra dette synspunktet i hallen som fører til overgangsområdet i mottaksområdet, Lys i det nesten For å veilede og lede rollen til dette punktet og kjøpesenteret i "linjedesign" er et prinsipp.

Når gjesten er i resepsjonen sjekker inn (registrering) tilbake til servicedesken i neste rom, er denne gangen i gjestenes perspektiv i hele rombelysningen relativt høy Løft lobby (heis lobby). Fra den ovennevnte prosessen med belysningsdesign vil vi oppdage at belysningsdesignet på hele linjen vil følge serviceobjektets perspektiv for å fokusere på belysning og veiledning. Men så lenge ovennevnte kan kalles suksessen til hotellet belysningen design det? Selvfølgelig ikke.

Forretningsbelysningskrav

1, antirefleks:

Vi bør bli notert i hotellets lysdesignpunkt og valg av lamper vises ikke når blikket, fordi hotellet, spesielt avanserte hotellet ofte er atmosfæren til å tiltrekke seg, vil noen detaljer påvirke den generelle atmosfæren i showet, så Betydningen av anti-glare har ikke bare menneskets øyekomfort, men også relatert til det generelle bildet av hotellet som skal bygges.

2, sikkerhet:

I den generelle atmosfæren for å bygge på grunnlag av suksess, er hotellets sikkerhet i hotellsystemet også svært viktig, der ganggangen lyser, ned lys eller lys for å velge behovet for å være forsiktig. Disse stedene har ikke høy belysning, nok til bruk, hovedsakelig i sammenheng med den generelle belysningen, ødelegger ikke for å tilfredsstille sikkerheten til gjester og ansatte.

3, lys farge:

Farge er god, fargetemperaturen er. Dette er spesielt viktig på områder som speil speil, restauranter og så videre på badet. Jeg vet ikke at alle ikke gjorde oppmerksomhet? Mye selvutløser er foran speilet, restauranten fullført, dette poenget å gjøre, vil være usynlig for å øke hotellets eksponering.


Et par:Chip-valg Neste:Hvorfor er LED lineær monteringsterminal dårlig lett om sommeren?