En kjent amerikansk hotellbelysning

- Mar 04, 2017-
(1) entré

Foyeren er fasaden på hotellet og er også "vinduet", hotellets lobby er tydelig avhengig av arkitektonisk stil, og hotellet har samme stil i foajéen rundt om i verden, og gir gjestene et dypt inntrykk. Hall belysning vil utvilsomt bringe besøkende til den første visuelle virkningen. Området er relativt enkel lampe, kombinasjonen av downlight og vegglampe, vegglampe styling og innendørs belysning stil i overensstemmelse med lobbyen og lobbyen er nært forbundet, integrering av belysningstilstand.


(2) lobbybelysning

I henhold til egenskapene til lobbyen og totalstasjonen og kvaliteten på tjenesten til servitøren, vil gjestene naturligvis gi hotellet å dømme sinnstilstanden. Visuell belysning av lobbyen er omtrent 200 lx, noe som tilsvarer vår standard. Det totale skrivebordet på grunn av innsjekking og utsjekking, bruk av regional generell belysning og lokal belysning, se figur 4, visuelt belysningsnivå i 300 lx eller så. Lobbybelysningstypen er relativt enkel, kombinert med endringer i taknivået på belysningseffekten av rik koordinering, og fremhever spesielt det generelle tjenestebordsfunksjonsbildet. Lobby Hovedlysene er dekorert med lysekroner, kombinert med gyldne gule tak, og lobbyen er fantastisk; Kombinert med downlights, lysbokser og så videre.


(3) rombelysning

Gjesterommet er hjertet av hotellet, og for gjestene fra verre er gjesterommet det midlertidige hjemmet til gjesten. Dette "hjemmet" har funksjonen til: soverom, studie, stue, slik at rombelysningen tar full hensyn til disse faktorene. Figur 5 viser at hotellrommet er veldig enkelt belysning, for hotell på høyt nivå er en rasjonell avkastning? Bedside lampen med lampens hovedfunksjon, samtidig for midlertidig avlesning, kan også brukes som TV-bakgrunnsbelysning, lampen har to lyskilder, enkel å bruke. Dessverre har nattbordslampen ingen dimfunksjon. Skrivebord med fokus på bordbelysningen, bruk av LED-lamper, 5 dimming. Room dressing speil faktisk ingen lokal belysning, utover konvensjonell design 2. Sofaen er gjestenes område, ved hjelp av gulvlampen, for vanlig praksis.


(4) belysningsfunksjoner

1) rom med mindre faste lys

Rombelysning er bare en fast lampe, i stedet er et stort antall mobile lamper, for eksempel bordlamper, gulvlamper, og til og med lest spotlights eller leselys ikke.

2) LED-lyskilde brukes gradvis

Som nevnt tidligere har skrivebordsbordet på bordlampen en 5-nivå dimfunksjon, modellering enkel, moderne, men ikke i harmoni med stilen på rommet.

Andre lamper er også mye bruk av LED, lyskilde for produksjon av Philips 11W, 2700K LED-lyskilde, lysflamming på 850lm.

3) varmt fargelys er hovedfargene

Hotel lyskilde farge temperatur konsekvent, ca 3000K eller så, for å skape et varmt miljø.

4) Ingen strømsparingsbryter

Rom angir ikke energibesparende bryter, faktisk for det 4-stjerners hotellet!

5) Det er ingen dimming system eller rom management system

Ingen dimming system for høyverdig hotell virkelig utrolig!

 

Alt i alt er hotellet mer konsistent belysning, som sparer investeringer. Men dekorasjonsstilen uten å miste luksus.


Et par:LED lineær highbay lys Neste:Trend of LED Factory Lights