Fordeler med ledet høy bay lys

- May 15, 2017-

LED Highbay Light-lampehus er laget av aluminiumslegering av høy kvalitet, og varmeeffektiviteten er høyere; Og utformingen av sterk luftkonveksjon er vedtatt for å sikre effekten av varmespredning. Bruken av presisjonsskjærende støpegods er tett kombinert for å forhindre inntrengning av urenheter. Høykvalitets høy-effekt lampe perler produksjon, lysstyrke og høy lyse farger uniform, og mer holdbart liv, lyset er mykere; Kraft ved hjelp av intelligent chip kontroll, for å oppnå effekten av jevn strøm for å sikre varig levetid på lampen er en ny æra av miljøvennlig energibesparende lyskilde av den nye Preferred!

 

Materiale

Støpt aluminiumsskall med høy styrke, tegning av aluminium radiator, høy effektivitetsreflektor, ekstern elektrostatisk sprøyting, korrosjonsbestandighet, slagfasthet, holdbar.

Plantebelysning

 

Produktfunksjoner

1. Ved hjelp av LED-flat integrert lyskilde, liten termisk motstand, lav temperatur, lampeskallet til radiatordelen av direkte termisk ledningsevne.

2. LED-minedriftslampe med bred spenningsdesign, spenningsfluktuasjonene når lampens totale kroppsevne er i utgangspunktet ingen endring, for å unngå strobe, for å beskytte arbeidstakere for å bruke stabiliteten til belysningsmiljøet.

3. Ikke røyk støv, ingen mygg, eliminerer behovet for å ofte rengjøre lyskilden.

4. Sammenlignet med den tradisjonelle halogen- og høytrykks natriumlampen, bruk av LED-flat integrert lyskilde for ikke-forurensende materialer og lilla infrarød stråling, for å skape et sunt og komfortabelt arbeidsmiljø.

5. Dra full nytte av LED øyeblikkelig startfordel, i et stort område ved hjelp av LED-minedampens nettsted, start startbelysning, forbedre arbeidets effektivitet.

 

Anvendelsesområde:

LED Highbay-lys brukes i lagre, supermarkeder, store verksteder, stålverk, skipsverft, flyfabrikker, stor maskinfabrikk, maskinvareverksted, lager, motorveisstasjoner, bensinstasjoner, store supermarkeder, utstillingshaller, gymsal, bilventerom, tog Stasjonsventerom og andre steder som krever høy plassbelysning.


Et par:Farge belysning Neste:Epistar Files US Patent Brudd Laws Against Lowe s