Analyse og løsninger av fixture shimmer etter avslåing

- May 31, 2017-


LED lamper og lanterner på grunn av energibesparende, høy lysstyrke fordeler har vært rask popularisering. Mange familier bruker LED-lamper og fant at etter at lysene av lysene om natten vil bli utstedt, skinner, noen ganger rytmisk flimmer. Taklamper, downlights, spotlights og lysbelter har dette fenomenet. Langtidslys av lysene etter lyset, vil forårsake skade på lys og lysfeil, redusere lampens levetid.

Lampene slår av lysene etter at hovedårsaken er å slå av lysene etter at lysene lever, LED-brikken er spesielt følsom for strømmen, til og med en ledning, ingen strømsløyfe, i en rekke komplekse sensortilstander, vil det fortsatt være en Liten mengde lys. Spesielt følgende situasjoner:


1: Bytt kontroll av nulllinjen, FireWire direkte inn i lampen.

Dette er den vanligste årsaken til lys. Åpen kontroll av nulllinjen, lysene er bare kuttet av strømmen til lampekretsen, FireWire og lamper er fortsatt tilkoblet, lyset vil skinne.

Løsning: Tilbakekoblingstilkobling, slik at bryterkontrollen FireWire.

 

2: Bytt med indikatorlampe eller med elektronisk bryter

Mange bytter inn med lys, hvis lysene etter lysene på, vil det strømme gjennom lamperne.

Noen lamper bruker elektronisk lys, for eksempel infrarøde brytere, stemmeaktivert lys og fjernkontrollbrytere. Denne typen bryter kan ikke kuttes helt av kretsen. Vil også føre til at lysene slår av lysene.

Løsning: Fjern bryteren eller slå på den mekaniske bryteren.

 

3: Feilsøkingsfeil med dobbel kontrollbryter

Det er mange måter å koble til den dobbelte kontrollbryteren, hvis den elektriske bruken av følgende koblingsmetode, vil den slå av lyset etter lyset.

Løsning: I henhold til nulllinjen i lysene, kontroller veien til re-wiring FireWire, som vist nedenfor


4: null linje live.

Hvis du løser de ovennevnte problemene, slår lysene frem lysene om natten, vi må vurdere nulllinjen som er ladet. Teoretisk sett, så lenge deaktiverer FireWire, vil lysene på nulllinjen over det ikke være spenning, det kan ikke danne den induserte strømmen. I virkeligheten er nulllinjelading svært vanlig. Slik som nulllinjen er ikke bra, linjen er for lang, fin linje, eller nulllinjestrømmen er for stor, vil føre til null linje ladet

Løsning: null linje ladet personlig vanskelig å løse, med mindre transformasjonslinjens transformasjon. Slik at lampene ikke berører lederen, som vegger, tak og stålkøl, etc., kan også redusere lysfenomenet. Men kan ikke løses helt.


5: Det er en ultimate løsning, det vil si med lampebeskytteren.

Dens prinsipp er faktisk veldig enkelt, det vil si via et selvstyrt dobbeltrelé, koble direkte av forbindelsen mellom lampen og strømmen, helt av nulllinjen og FireWire. Sett beskytteren inn i lampen inne, så lenge lysene, vil utgangen koble de to linjene. Selv om bryteren er feil, nullstilt, vil den ikke bli overført til lampen over. For å unngå lysene fra lysene, kan du forbedre innendørslysmiljøet, redusere lampelysfeil, for å forlenge levetiden.


Et par:Hvordan dømme kvaliteten på LED ultra tynn panel lys Neste:Bytte strømforsyning støyende kan løses, vet du?