Bokhandel belysning på de tre vanlige måtene

- Aug 26, 2017-

1. Generell belysning

 

Generell belysning er for leseren å overføre bøker og informasjon belysning, er grunnlaget for bokhandel belysning.

 

Andre belysningsmetoder spiller i hovedsak en rolle i å skape en bokhandel, for å øke visningseffekten. I utformingen av bokhandelens belysning, i henhold til de ulike funksjonene til ulike typer belysning, for å veilede den spesifikke designen.

 

Generell belysning for å sikre at bokhandelen for å oppnå en viss lysstyrke. I bokhandeln er lysets generelle belysning jevn og lyser hele bokhandelen. Vanligvis er det naturlige lyset det beste, det har ingen stimulering av det menneskelige øye, men lar også leserne se bokens karakter og utseende.

 

Men det naturlige lyset er vanskelig å forstå lyskilden, innendørs er vanskelig å få nok naturlig lyskilde, og manuell lys kan være god kontroll over innendørs lyseffekter.

 

2. Lokal belysning

 

Lokal belysning er for det bestemte visuelle arbeidet, for å belyse en lokal og sette belysningen.

 

I noen områder av bokhandel kun av generell belysning kan ikke oppnå nok belysning kan bruke denne belysningsmetode, for eksempel bokhandel leserom kan legges bord lamper, gulv lamper og enda lysekroner for å møte behovene for lesing.

 

 

3. Fokus belysning

 

Fokus på belysning refererer til retningseksponering av et bestemt mål eller område, iøynefallende belysning.

 

Den kan brukes i belysningsdesignen til bokhandelen i LOGO, plakater, salgsfremmende bøkerpendul, dekorativt display eller nytt bokutgivelsesområde. Denne metoden bruker en mer intens kontrast av lys og skygge forårsaket av folks oppmerksomhet for effektivt å formidle viktig informasjon.


Et par:LED Expo Thailand Neste:Fastslå kvaliteten på LED ultratynne lyser er bra eller dårlig?