Nåværende status og utviklingstrend av LED-lamper og lineære lamper i USA

- May 06, 2017-

De viktigste lineære lamper brukes hovedsakelig i de tradisjonelle lysrøret fluorescerende lamper (for eksempel T5, T8 og T12) av grilllysene, panellamper, hengelamper, etc .; LED lineær belysning refererer til integrering av LED av lamper, inkludert bruk av LED for å erstatte lyskilden til lineære lamper.

I lang tid er det amerikanske lineære lampemarkedet rett fluorescerende lamper som lyskilden til lampeledningen, men LED-lampen vises, dette mønsteret har en ny forandring. For eksempel utgjorde T12 fluorescerende lampe i 2001 72% av det totale forbruket av lineære lamper i næringslivet, og tegner seg for 67% av det totale forbruket av lineære lamper og lanterner. I 2015 ble T12 fluorescerende lamper bare brukt i den totale mengden lineære lamper 7%, industrisektoren utgjorde bare 12%.

Ifølge US Department of Energy forutslo at 2035 T12 fluorescerende lamper i mengden bare utgjorde 1% av den totale belegget for alle lineære lamper, og LED-lyskilden ved bruk av andelen vil øke til 16%, LED integrert Lamper i bruk av andelen på til 61%.

Et par:Keylux Lighting Neste:LED-stasjon strømforsyning design fire store problemer sammendrag