Epistar Files US Patent Brudd Laws Against Lowe s

- May 06, 2017-

Epistar Corporation, en ledende innovatør og produsent av LED solid state-belysningsteknologier, innleverte en sak for patentkrenkelse mot Lowe's Companies, Inc. og Lowe's Home Centers, LLC (kollektivt "Lowe's") i USAs distriktsdomstol for Central District of California 28. april 2017. Klagen hevder at Kichler Lightings LED-glødelamper og Utilitechs LED-pærer, som selges av Lowes, krenker flere epistar-patenter og søker injunctive lettelse for å stoppe videre salg av de krenkende produktene.

SEO CINDY PIC.jpg

Epistars klage hevder at Kichler Lightings LED-glødelamper som Kichler Lighting 60 W ekvivalent dimbarblød myk hvit A15 LED Dekorativ Lineærpære (P / N: YGA16A08-A15C-CL-5W) krenker ett eller flere krav om Epistars US-patent nummer 6 346 771, med tittelen " High Power LED-lampe " , " 7,560,738, med tittelen " Lysemitterende diode-array som har et klebende lag ", 8 791 467 med tittelen " Lysemitterende diode og metode for å gjøre det samme ", 8 492 780 med tittelen " Lysemitterende enhet og produksjonsmetode derav, " og 8 587 020, med tittelen " LED-lampe.

 

Epistars klage påstår også at Utilitechs LED-pærer som Utilitech 60 W ekvivalent varm hvit A19 LED-lampe lyspære (P / N: YGA03A41-A19-9W-830) krenker en eller flere krav fra Epistar s US patent nr. 8 492 780, med tittelen " Lysemitterende Enhet og Fremstillingsmetode derav " og 8 587 020 med tittelen " LED-lampe.

 

Epistar har investert millioner av dollar i forskning og utvikling av LED-teknologier som fører til en verdensklasse patentportefølje bestående av over 4000 utstedte patenter og ventende patentsøknader. Denne investeringen har lagt grunnlaget for LED-glødelampe (pære) og / eller LED-pære teknologier som har styrket verdensklasse produkter for mange å komme til å nyte. Med sine investeringer i forskning og utvikling, er Epistar i stand til å tilby toppmoderne produkter og løsninger for stadig voksende globale forbrukere.

 

Epistar-patenter beskytter selskapets forsknings- og utviklingsarbeid, og dekker de grunnleggende teknologiene oppfunnet av Epistar-ingeniører. Innkallingen av klagen mot Lowe er en handling for å beskytte Epistars innsats innen forskning og utvikling og for å bevare patentrettighetene.

Et par:Fordeler med ledet høy bay lys Neste:Keylux Lighting