Fabrikkbelysning

- May 06, 2017-

I moderne fabrikker krever mye arbeid at arbeidstakere bruker høyintensitet øyne til å fullføre, arbeiderne må ha god visjon, og å fokusere på et emne eller et punkt å fullføre, det er mye arbeid arbeidere må følge Lang tid med øyet Fullfør, eller til og med jobbe overtid for å fullføre.

Noen fabrikker, nattarbeidere i resten av andre for å fullføre sitt arbeid, som er mest iøynefallende, i de ovennevnte omstendigheter, vil arbeidstakere snart føle seg visuelt sliten, vanskelig å konsentrere seg og påvirker dermed effektiviteten, eller til og med feil forårsaket av ulykker.

Så et komfortabelt og lyst arbeidsmiljø for fabrikkarbeidere er svært viktig, ikke bare kan beskytte egne øyne, lette øyet tretthet, men også forbedre arbeidseffektiviteten. Fabrikkbelysning har tre hovedaspekter: generell belysning, lokal belysning, blandet belysning.

Generell belysning: også kjent som hovedbelysningen, vanligvis plassert midt på toppen, for å gi plass til den generelle belysningen, vanligvis i henhold til størrelsen på fabrikkoppsettet.

Lokal belysning: Baserer seg på produksjonsbehov, med bruk av generell belysning, i behovet for spesielt fokus på belysningsstedet, plasser lysene for å belyse arbeidsstedet.

Blandet belysning: vanligvis brukt til store fabrikker, med hovedbelysning og lokal belysning med hverandre for å redusere det mørke mørke området og skyggeområdet.

Vårt firmas lampe TEC001LIN09 for fabrikken er en modulær lyslinje. Hovedfunksjonene er høyvann , bønnevinkel valgfri , vanntett IP65, samtidig med vanntette og lyse egenskaper, som er meget i samsvar med fabrikkens krav.

SEO CINDY PIC.jpg

Et par:Hemmelighet: hvordan er det ledede lyset aldrende? Neste:Tridonic presenterer kompakt systemløsning for lineære downlights - fjerde generasjon DLE