Hvordan velge et lys for soverommet

- Dec 22, 2020-

Soverommet er et hovedsted for søvn og hvile. Noen ganger begrenset av levekår, brukes det også til arbeid eller nære samtaler med slektninger og venner.

Soverom belysning består hovedsakelig av generell belysning og lokal belysning.

 

Den generelle belysningen av soverommet

 

Den generelle belysning atmosfæren på soverommet bør være stille, varm, hyggelig, myk og komfortabel. De skinnende og fargerike lamper er vanligvis ikke egnet for installasjon på soverommet. På grunn av de ulike aldre, kulturer og hobbyer av eieren, vil utsikten og standarder for komfort og varme være forskjellige, og kravene til soverommet belysning stil er også forskjellige.

 

I dag, de populære stilene av soverommet belysning hovedsakelig inkluderer:

1.Stille og komfortabel 

Dette er den viktigste trenden med moderne soverom belysning. Det er mange ordninger som brukes: du kan velge en enkel taklampe, som avgir et kremet hvitt lys som speiler de lyse veggene på soverommet, og er ren; du kan bruke takskjegg for å belyse, slik at lyset reflekteres fra taket eller veggen, noe som er veldig mykt og behagelig ; Det er også mulig å installere innfelte taklamper med sivile vegglys, slik at det direkte lyset fra "gypsophila" og hjelpelyset til "uklar" utfyller hverandre, noe som gjør det mer elegant og varmt.

 

2.Luxurious stil

Det viser eierens økonomiske ressurser og identitet, ved hjelp av high-end materialer, high-end belysning for å matche den luksuriøse interiør. For eksempel kan den gylne stearinlys belysning og barokk stil møbler vise atmosfæren i den franske domstol, strålende og strålende. Hvis høyverdige mahognilamper med omhyggelig utførelse, utsøkte materialer og utsøkte former brukes, kombinert med enkle mahognimøbler, vil de være ekstraordinære, og viser eierens sterke nasjonale sentiment og økonomiske styrke.

 

3.Modern avant-garde 

Forfølge frihet og tilfeldighet, og kombinere geometriske figurer og linjer for å skape en ny urban lampe, bryte gjennom tradisjonelle konsepter og legemliggjøre avansert bevissthet. Vegglampen på veggen kan være trekantet, diamant eller uregelmessig; bordlampen på bordet kan være halvsirkelformet, lineært mønster; spotlights er kantete og svart og hvitt; sitter på gulvlampen med armene utstrakt som Asuka, alt ser enkelt og unikt, noe som gir folk overraskelser og overraskelser. Kombinert med soverom møbler med enkle linjer, viser det genial jakten på moro av moderne mennesker. Fordi soverommet ofte har begge funksjonene til hvile og arbeid, trenger det lav belysning under hvile og tilstrekkelig belysning under arbeid. For å møte kravene til de to belysningsfunksjonene, kan to metoder vedtas: en er å installere en høy dimmer for å kontrollere lysstyrken på lampen; den andre er å kontrollere ulike innendørs lamper og lanterner separat, og bestemme antall lys som skal slås på i henhold til behovene.

 

Den lokale belysningen på soverommet

Lokale belysningsfasiliteter må vurderes på soverommet, hovedsakelig inkludert:

 

1.Desk belysning.

Belysningsverdien er over 300LUX, og skrivebordlampen brukes vanligvis til belysning.


2.Reading belysning.

Mange mennesker liker å lene seg på nattbordstativene før de går til sengs, så de bør vurdere å bruke bordlamper eller vegglamper. Egenskapene til bordlampen er bevegelige, fleksible, og bordlampen i seg selv er et kunstverk, noe som kan gi folk en vakker glede. Lyset kan trekke vakre dynamiske linjer på veggen gjennom lampeskjermen. Fordelen med vegglampen er at den kan myke lyset gjennom det reflekterte lyset fra veggen.

 

3.Dressing belysning.

Belysningen bør være over 300LUX. Forfengelighet speil lampen vedtar vanligvis en temperatur-emitting lampe. Lyskilden skal være en glødelampe eller en tre-primær lysrør. Lampen skal monteres over speilet og utenfor den faste vinkelen på 60 grader for å unngå blending.

 

4.Reading belysning på sofaen, ofte ved hjelp av gulvlamper.

Det må påpekes at fordi den elektriske lyskilden i belysningen er varm og levende, fra sikkerhetsperspektivet, må lampene som er installert på barnesoverommet ha en viss høyde, slik at barn ikke kan berøre lyskilden direkte, og det er ikke egnet til å plassere bordlamper på barnerommet.


Nylig lanserte vi en ny innfelt led taklysarm som er perfekt for soverommet.

led ceiling light fixtures residential

Funksjoner

  1. Kan styres av APP eller Wifi.

  2. Ultra tynn 0.93inch, tilsvarende 1pcs myntdiameter.

  3. CCT justerbar og dimbar.

  4. 24 watt 2400LM med LED-teknologi, ingen ekstra pærer nødvendig.

  5. Enkel installasjon, bare 2 trinn for å fullføre den, og festebasen kan være kompatibel med de fleste koblingsbokser i markedet.Et par:Introduksjon til LED-strimler Neste:Topp 10 vanlige sertifiseringer for belysning produkter i verden (1)