Hvordan velge kommersielle belysningsarmaturer?

- Mar 04, 2017-Kommersiell belysning i to kategorier: Det generelle miljøet i butikkbelysningen og displayproduktene av belysning (også kjent som lokal belysning).

Rollen som generell belysning er å gi butikkens belysningsbehov for belysningen, til butikken lyse og ensartede effekt, men også kunden å slappe av, beroligende, for å sikre at vandre- og shoppingmiljøet trenger å møte det grunnleggende miljøet. Disse lampene har downlights, lysekroner og innebygde / taklamper.

图片 1.png

 

1) anti-refleks struktur.

Observasjonsaktivitetene i næringslokaler er veldig tilfeldige og øynene vil søke etter alt i det rommet som kan forårsake interesse. Derfor, valget av lamper, bør vi være oppmerksom på lysstyrken på lampen gjennom kurven for å forstå deres blendnivå, bør også se beskyttelsen av lampens vinkel. I henhold til lampens installasjonssted, for å oppfylle kravene til belysningsuniformitet og energibehov, så langt som mulig å velge en stor vinkel på beskyttelseslamper, vil blending reduseres til et minimum.


2) høy farge krav.

I kommersielle lokaler belyser varene fargen for å være sant, fargegjengivelsesindeksen bør ikke være mindre enn 80.


3) UV beskyttelse.

I kommersielle lokaler vil bruk av høy-intensitets metall halogen lampe som generell belysning og lokal belysning, derfor må forstå lampen på UV-stråling sikkerhet belysningsverdi, brukt under sikker belysningsverdi vil ikke produsere UV-skade. Valg av lamper med gjennomsiktig glass eller plastdeksel kan effektivt unngå ultrafiolett stråling.


4) Spotlight spot.

Spotlight spot størrelse (stråle diffraksjonsvinkel) og den sentrale lysintensiteten er en svært viktig to indikatorer, må være egnet for belysning av objektkravene. Likheten i stedet er også svært viktig. Velg å produsere en ensartet flekk på lampen er veldig viktig.


Et par:Hvordan velge LED lineær downlight? Neste:Linjært lys Switching power har "støyende" kan løses, vet du?