Hvordan velge LED-armatur

- Jun 16, 2017-

Så som en vanlig forbruker, vet ikke lysfluksen, vet ikke lysstyrken, vet ikke fargetemperaturen, refererer til parametrene, etc., hvordan velger vi LED-belysningsprodukter ? Denne artikkelen starter fra en helt lekmanns perspektiv, lærer deg hvordan du velger en god LED-belysningsprodukt.

1, kjøre.

Det finnes mange typer LED-driver, fra stasjonen kan deles inn i konstant strøm og konstant spenning; fra strømforsyning av kretstypen, RC-kapasitet, IC-lineær konstant strøm, som bytter strømforsyning og separasjon fra vekselstrømforsyningen og ikke-isolert vekselstrømforsyning.

RC kapasitet og IC lineær konstant strøm krets er relativt enkel måte å kjøre, den generelle kretsen bare noen få komponenter, selve strømmen er flere feil, sikkerhetsrisiko, slik at strømmen selv er veldig lys.

Strømforsyningsledningene er mer komplekse, flere elektroniske komponenter, spesielt transformatorer, elektrolytkondensatorer og andre komponenter av høy kvalitet, og noen ganger fra strømforsyningen og selve lampen er også nødvendig for å vurdere kraften i hele det indre rommet til vanning, så kvaliteten på slike produkter Veldig tung, relativt liten kraft mindre skjult, sikrere.

Så som er lav-end produkter som er en high-end produkter, la hendene på en veie på sammenligningen å vite.

2, struktur.

LED belysning produkt levetid i tillegg til avgjørelsen av LED selv, det er en viktig faktor er varmen. God varmeforhold, produktlevetid er relativt lang, dårlig varmetabell av produktet, livet er veldig kort, og varmen er god eller dårlig bestemmes av strukturen.

Kjøp LED-belysningsprodukter, vi kan ikke la salgspersonalet lyse produktet et par timer for vår oppfatning, scenen kan ikke ha måleutstyr, så hvordan vurderer vi omtrent en produktkjølingskapasitet? Faktisk kan det veie en god hånd på den.

Gjeldende LED-lampeskall brukes hovedsakelig til tre typer materialer: metall, keramikk og plast. Det beste for avkjøling av metallmaterialet, keramisk andre, den verste plasten; Det er mange produsenter som bruker plastpakke av metall, både for å møte kjølekravene, men også for å sikre sikkerhet.

Metall, plast eller keramikk, eller metall pluss plast, slippe det er en dommer. Så en produktkjøling er god, vi kan ta i hendene på en enkel dommer ute, den tunge er produsentene villig til å sette "materiale", lyset er absolutt dårlig varmeavledning.

3, andre faktorer.

Selv om "vekt" tilnærmingen ikke kan være 100% måle kvaliteten på belysningsprodukter , men også for vårt kjøp for å gi noen veiledning og referanse.

Teknologi i dag, noen avanserte kundenes krav ikke bare være i de ovennevnte to aspekter, for belysning produkter har høyere etterspørsel, for eksempel høy skjerm, fargetemperatur krav, lysende effekt. Denne gangen hvordan å dømme et produkt videre er det bra eller dårlig?

Det trenger salgspersonalet til å gi oss noen få minutters lysvisning, da vi trenger høyskjermsprodukter, kan du sette lysene mot noen lyse og forskjellige fargeobjekter, hvis effekten og effekten av solen nærmere, fargen ikke er åpenbart Av endringene, refererer det til det relativt høye.

Så du kan generelt bestemme produktfargeindeksen; hvis du trenger en god lyseffekt, kan vi sette lyset på veggen for å bestemme lyseffekten; hvis det er fargetemperatur krav, så var det så velg favorittfargen selv!

 

 


Et par:Ti fordeler med LED Lights Neste:Thailand LED marked