Hvordan velge LED lineær downlight?

- Mar 04, 2017-Enkel og tydelig at LED-lineær downlight er faktisk det daglige livet til husholdningens belysning (soverom, stue, balkong, etc.), men lyset er ikke lenger en tradisjonell energibesparende lyspærer, men bruken av LED-lyskilde Belysning, LED downlight Valget er ikke lenger som de tradisjonelle energisparende lampene (glødelamper) så enkelt, så vurder faktorene er forskjellige, da, hvordan kjøper vi LED lineær downlight?

图片 1.png

  

LED lineær Downlight Valgfritt punkt 1: Radiator.

Kjølehastighet bestemmer lysdioden for lineær nedlysdempning, og levetiden, radiatoren er for liten, vil gjøre oppvarming av høy temperatur i lyskilden, og lampen perler lenge i høytemperaturarbeidet, lysfeil snart Levetiden er også veldig kort, så valget av LED lineær downlight anbefales det at du velger det beste skallet i aluminium, fordi aluminiumsavfettningskoeffisienten er relativt høy, varmen er også relativt rask for å sikre at LED lineær downlight Normal belysning. Keylux brukte 6063-t5-serien aluminiumprofil med god varmeavledning .

 

LED lineær Downlight Valgfritt punkt 2: Drivkraft.

Drivkraft, også kjent som transformatorer, transformatorkvalitet bestemmer også levetiden til hele lampen, lampekulene brukte mer enn 50000 timer ikke noe problem, men hvis transformatoren er ødelagt, vil hele lyset ikke lyse opp. Transformator innen bruk av elektroniske komponenter, bestemmer design transformatorens effektivitet, effektfaktor, stabilitet, temperaturstigning, levetid, så kjøp av LED lineær downlight, det anbefales at du velger den beste spenningsstasjonen, slik at du kan garantere Utgangsstrøm og spenningsstabilitet, og dermed sikre at LED- lineær downlight i bruk av prosessen med sikkerhet og stabilitet. Keylux brukte Fahold, FHILIPS, MeanWell også valgfritt.

 

LED lineær downlight valgfritt punkt 3: lys perler kvalitet.

Kjøp LED lineær downlight I tillegg til behovet for å vurdere materialet og drivkraften, må fokuset også vurdere kvaliteten på lampens chip, lampekvalitet for å bestemme belysningseffekten av lampen, emballasje teknologi påvirker kvaliteten på lysperler, varme Og andre viktige faktorer. For tiden på markedet salg av LED-lampe chip med innenlandske og importerte, generelt forskjellige merker, prisforskjellen mellom større belysningseffekt . Keylux brukte Epistar smd2835, Sumsung valgfritt.


Et par:Tri-bevis lys Neste:Hvordan velge kommersielle belysningsarmaturer?