Hvordan velge LED lineære lys?

- May 06, 2017-

Kjerne Tips: Dekorasjon valgt belysning er uunngåelig, formen på lampens behov og dekorasjon stil og bruk av funksjonell koordinering. Denne artikkelen forteller hovedsakelig den gjennomsnittlige forbrukeren hvordan man velger de riktige lamper, spesielt LED-lamper, både for å dekke behovene til belysningsmiljøet, men også for å tilfredsstille kravene til sunn belysning.

 

1, LED Lineære lys er ikke så lyse som mulig

Vanlige forbrukere får lett inn i en misforståelse, når en kald hvit LED lyser og en varm hvit LED lyser sammen, at det kalde hvite lyset enn den varme tonen i lyset, tror feilaktig at det bedre kaldt hvitt lys. Faktisk, i vår langsiktige bolig, bo i stedet, bør velge 4000K og under fargetemperaturen til LED-lampene, som effektivt kan redusere eller unngå virkningen av blått lys på menneskers helse, for å beskytte visjonen har også En svært viktig betydning.

 

2, for å redusere effekten av strobeffekt

Strobe-effekt er et profesjonelt begrep, det vil si i en bestemt frekvens av lysbestråling, observerte bevegelser av objekter som viser en statisk eller forskjellig fra dens faktiske bevegelsesstatus. Forbrukerne forstår ikke. Strobe effekt skyldes også 50Hz AC forårsaket, da setter vi 50Hz AC til en høyere frekvens eller blir en DC Dette problemet er ikke løst? Faktisk kan vi ta telefon- eller kameraopptaksvideo-modus for å bestemme om LED-lampene på displayet viser mer jitter, noe som indikerer at strob er mer alvorlig, vil det menneskelige øyet være skadelig.

SEO CINDY PIC.jpg

Et par:Hva er UGR? Neste:Hemmelighet: hvordan er det ledede lyset aldrende?