Hvordan velge LED lineære lys?

- May 16, 2017-

Hjemmet dekorerer en god lampe er uunngåelig, utseendet til lamper og lanterner må være harmonisk med stilen som pynter og bruker funksjon. Stil og stil på lamper og lanterner er folks ting og folkets visdom. Denne artikkelen forteller hovedsakelig den generelle forbrukeren hvordan man velger passende lamper og lanterner, spesielt LED lineære lamper og lanterner, kan imøtekomme etterspørselen av belysende miljø allerede, kan møte sunn illume etterspørsel.

 

1. Lysdioder er ikke like lyse som de er Ordinære forbrukere lett inn i en myte, når et hvitt lys LED lyser og en varm farge leds sammen, tenk hvitt lys enn den varme varme farge for å bevege seg, illusjonen om at det hvite lyset er bedre. I vårt liv og opphold i lang tid, bør faktisk velge under 4000 k og fargetemperaturen på LED-lysene, slik at vi effektivt kan redusere eller unngå virkningen av blått lys for menneskers kropps helse, for å beskytte synet har også veldig Viktig betydning. Figur 1 viser en veldig enkel visning av 4000K og følgende fargetemperatur.

 

2. Velg LED lineær belysning med lavt harmonisk innhold

Harmonisk sammenligning stor, gjennomsnittlig forbruker er ikke lett å forstå, velg lampen også kan ikke dømme harmonisk innhold mye og få. Vår ac 50 hz sinusbølge, men på grunn av bruk av et stort antall elektroniske produkter og andre ikke-lineære belastninger, forårsaker at strømforsyningen eller kretsstrømmen ikke er en ren sinusbølge, som blandes med den andre frekvensbølgeformen, harmonisk innhold Er høyere, desto større påvirkning. Harmonikken har mange farer, for brukeren, energiforbruket øker, radioutstyret kan forårsake forstyrrelser og så videre.

Hvordan dømmer vi harmoni? Du kan få en halvlederradio, i nærheten av lysdioden, og hvis radioen er høyere, jo høyere harmonisk innhold av lysdioden, jo mer radioinnblandingen.


Et par:Hvorfor er LED lineær monteringsterminal dårlig lett om sommeren? Neste:Farge belysning