Slik rengjør du alle typer LED-lamper

- Jun 05, 2017-

Prinsippet om første, ren al l l ed belysning kan ikke åpnes, prøv ikke å skade! Fordi kan uttrykke mer etter at du er ferdig med å rydde ut flere deler.

 

1. LED absorberer kuppellys og droplight

Absorber kuppellys og lysekrone henger på høyt, fjern det ubeleilig, og skorstein, lyspærer og lett ødelagte, tilgjengelige lette bomullssokker eller dobbelt badehåndkle innvendig i hendene, tørk forsiktig. Hvis lampene og lanternene er veldig skitne, kan de være i bomullssokker, helle et lite kjøkken med vaskemiddel, til slutt gamle bomullssokker for å tørke med en ren igjen. Lamper og lanterner med høy rengjøring bør samarbeide med to personer, vær oppmerksom på sikkerheten.

 

2.   LED-gulvlampe

Gulvlampebase med smuss, kan bruke myk klut dyp i vaskemiddel for å rengjøre skorsteinen, kan først hente spesialvaskemiddel på kluten først, og siden tørkes om for å forandre delen av kluten.

 

3. LED Skyt lys

Sammenlign høyder av lamper og lanterner, må vaske basen, for å bruke de praktiske verktøyene, vær så snill å tørke av lysfargede bomullssokker eller dobbeltglasshåndkle innvendig på hånden min, kan lett tørkes. Vær oppmerksom på strømkutt med tørr klut til å tørke så langt som mulig hvis du trenger væsker som vann, vaskemiddel, rengjøringsmiddel, vri oppvasken så langt som mulig til nitti prosent tørr, rengjør væske forsiktig så du ikke forlater lampene og lanterner.

 


Et par:Termisk plastforhøyelse, ødeleggelse av LED-industriens sikkerhetsrisiko Neste:Hva er de riktige poengene for innvendig belysning?