Fastslå kvaliteten på LED ultratynne lyser er bra eller dårlig?

- Jun 23, 2017-

LED lyser ultratynne kan sies å være den beste representanten for Led energisparende lamper, ikke bare har en tynn utseende, men også å oppnå effektiv energisparing, lang levetid, ingen stråling, høy lysstyrke effekt. Denne ultra-spinkle panel slukker kan sies å være det beste valget for office belysning og hjemme belysning. Men nå på markedet LED ultratynne kontrollpanelet lyser helt er også, hvordan vet vi hvilken som er bedre kvalitet?


Først av alt, vi kan bedømme fra lampen, ultra-spinkle panel lysene er panelet og bakdekselet, er en forseglet tilstand. Slik at du kan effektivt spille en fuktighet, skadedyrbekjempelse, vanntett effekt. Ultra-spinkle panel lampe skall er vanligvis laget av høykvalitets metallag, lang levetid. Men hvis kvaliteten ikke er god ultratynne lyser, deres og flykroppen er ikke integrert design, bare panelet er metall, kroppen eller plast materiale, slik en panelet lys selv veldig lett, men ikke bare dårlig varmetap, og bruk av tiden ikke v Eri lang.


Andre er ultra-spinkle panel lampe materialet også en svært viktig del. God kvalitet ultratynne lyser er brukt aluminiumslegering anti-oksidasjon materialer, slik at uansett hva miljøet kan brukes som normalt, og det blir ingen rust. Men noen av den dårlige kvaliteten på de ultratynne lysene, deres flykroppen laget av jern, så i et fuktig miljø vil være lett å rust, og det vil være den potensielle risikoen for lekkasje. Hvis du tar kan et stykke magnesia suge opp, og som er laget av jern.


Et par:Bokhandel belysning på de tre vanlige måtene Neste:Hva er den europeiske LED-markedsadgangen