Hvordan dømme kvaliteten på LED ultra tynn panel lys

- Jun 03, 2017-

Ultra-tynne LED-panel lamper kan sies å være den beste representanten for LED-pærer, det har ikke bare utseendet til det ultra-tynne, men kan også oppnå effektiv energibesparelse, lang levetid, ingen stråling, høy lysstyrke. Ultra-tynne paneler canister lys kan sies å være kontoret, hjem det beste belysning valg nå. Men nå er det ultra-tynne LED-panelet merkevaren på markedet også veldig, hvordan vet vi hvilken kvalitet er bedre?

 

Først av alt, kan vi dømmes fra selve lampens kropp, ultra tynne panellampe er nær panelet og bakdekselet, er en tilstand av forsegling. Slik at den kan være effektiv fuktsikker, insektresistent, vanntett effekt. Ultra-tynt panel lampeskall er generelt bruk av høyt metallbeslag, lang levetid. Men hvis er det ultratynne panelet lyskvaliteten dårlig, er panelet og integrert design, skroget ikke bare panelet metall, skroget eller plastmaterialet, selv om denne panellampen er veldig lys, men ikke bare kjøleeffekten er ikke bra, Og aldri bruke tid er veldig lang.

 

For det andre er ultra-tynne panellamper en del av materialet også svært viktig. Godt ultratynne panellamper brukes i antioksidasjonsaluminiumlegeringsmateriale, så om det i et hvilket som helst miljø kan være normal bruk, og heller ikke vil se rost ut. Men noe av den dårlige kvaliteten på ultra-tynne panellamper, deres kroppsbruk i jern, det vil være lett å ruste i fuktig miljø, og det vil være en potensiell risiko for lekkasje. Hvis du tar et stykke magnet kan suge opp, er det laget av jern.

 


Et par:LED taklampe, kapsellys, skyte lyset er ikke tent, brent ut, blits? Hvordan reparere? Neste:Analyse og løsninger av fixture shimmer etter avslåing