Industrial 4.0 æra, Hva med LED industriell belysning utvikling?

- Jun 08, 2017-

LED industriell belysning , lite offentlig marked, den store sjarmen


Faktisk, sammenlignet med hjemmet, kommersiell belysning, synes industriell belysning å være bare en relativt liten familie av belysning og lavtliggende medlemmer; Sammenlignet med fabrikkfabrikkene, bilbelysning, infrarød UV-LED, optisk kommunikasjon og andre medierapporter i høyfrekvent vokabular, er industriell belysning relativt populære ord, men det påvirker heller ikke sin sjarm - i LED-utskiftningsbehovet fortsetter å varme opp Og statsstøttede subsidier for å støtte industriel lysmarkedsvekst.


Ifølge de relevante markedsundersøkelsesinstitusjonene viser resultatene at 2016 globale LED-industrielle belysningsstørrelser på 2.292 milliarder dollar, og vil vokse med en årlig rente på mer enn 16%, forventes å nå 2.935 millioner amerikanske dollar i 2018, markedet Størrelsen i 2020 vil oppnå $ 2,540 millioner. Og Kinas industrielle strømforbruk har utgjort mer enn 70% av det totale strømforbruket, industriell etterspørsel etter energibesparende sterk, stor markedsplass gjør også at Kinas LED-industrielle belysningsinntrengning forventes å øke hastigheten. I henhold til prognosene utgjorde LED-produkter i 2015 bare 6% av hele industribelysningsproduktene, i 2035 vil LED-markedsinngang nå 86%.


I dag, LED industrielle belysning brukere hovedsakelig for utenlandsk finansierte foretak, statseide foretak og noen fremragende private foretak. Blant dem har utenlandsk finansierte bedrifter avansert styring og miljøvern konsepter, for å godta LED tidligere, LED-belysning produkter relatert kunnskap og tekniske parametere er mer tydelige, er starten på bruk av bedrifter; Og statseide foretak for å de tilsvarende nasjonale energibesparende utslipp reduksjon politikk, Også begynte å bruke LED-erstatning lyskilde; Noen gode private bedrifter for å kontrollere produksjonskostnadene og forbedre den generelle konkurranseevnen til bedrifter, men også gradvis akseptere LED industriell belysning.


Et par:LED-lysene starter veldig spesielt Neste:Kontorbelysning