Introduksjon til akryl

- Dec 11, 2020-

Introduksjon

Akryl, også kjent som PMMA eller plexiglass, er avledet fra den engelske akryl (akrylplast). Den har god åpenhet, kjemisk stabilitet og værbestandighet, lett å farge, lett å behandle og vakker i utseende. Den har rykte for "plast krystall". Akryl har krystalllignende gjennomsiktighet, mykt lys og klart syn. Akryl farget med fargestoffer har en god fargeutviklingseffekt, fargerik og høy lysstyrke, som ikke kan sammenlignes med andre materialer. Akryl har også utmerket værbestandighet, slitestyrke og korrosjonsbestandighet mot en rekke kjemikalier, slik at levetiden til akrylprodukter er mer enn tre år lengre enn andre materialer.


Akryl møbler

Akrylmøbler dukket først opp i Europa og har oppnådd betydelig utvikling i det 21. Akryl møbler kan sees i high-end hoteller og villaer innen hjem dekorasjon. Gjennomsiktig akrylark har en lett transmittans som kan sammenlignes med glass, men tettheten er bare halvparten av glasset, slik at vekten av akryl er lett og belastningen på braketten er liten. I tillegg er slagfastheten seksten ganger den vanlige glass, og selv om det er skadet, vil det ikke danne skarpe fragmenter som glass, noe som forbedrer sikkerheten betydelig.


Akryl lamper

Akryl har gode isolasjonsegenskaper og er egnet for ulike elektriske utstyr. Som lampe har den god lystranssender, og når mer enn 92%, og den nødvendige lysintensiteten er liten, noe som kan spare strøm. Utallige spesielle materialer og folks visdom skinner på scenen av industriell design. Akryl er bare prakten av høy lysstyrke. Betal hyllest til den tidligere og fortsette reisen med å utvikle nye materialer!


Akryl skilt

Skiltene på butikkene kan sees overalt i gatene og smugene, som ikke bare er vakre og kan spille en salgsfremmende rolle. Det er imidlertid faktisk mange typer små tegn. Hvis de er preget av materialer, de vanlige er tre, metall rustfritt stål, krystall, aluminium, eller bronse. Selvfølgelig er de vanligste akryl.


Akryltegn er laget av nye akrylmaterialer, som har fordeler som vanlige tegn ikke har:

1. Når det gjelder visuelle effekter: fargene er forskjellige, nydelige, og den visuelle effekten er sterk. Som en skilt, hva bedrifter ønsker å merke må være å bli sett av forbrukerne ved første øyekast og tiltrekke forbrukernes oppmerksomhet ved første øyekast. Gode visuelle effekter gjør det mulig for forbrukerne å legge merke til informasjonen her første gang. Oppnå effekten som kundene ønsker å fremme.

2. Værmotstand: langvarig farge, god kvalitet akryl ark har en levetid på 8-10 år; i stedet for å erstatte typeskiltet hvert to eller tre år, hvorfor ikke velge det beste materialet for første gang? Det kan bidra til å spare kostnader og spare tid for vedlikehold.

3. Når det gjelder lystrans transmittans: lyssenderen er så høy som 92%, lyssenderen er utmerket og lyset er mykt; lyssenderen er god, og lyskilden reduseres tilsvarende, noe som kan hjelpe kundene med å spare energi og strøm, og redusere kostnadene;

4. Når det gjelder estetikk: utsøkt håndverk, som viser en speileffekt, ingen rynker, ingen sømmer. For kundene er det svært viktig å gjøre publisitet og se bra ut. Et vakkert utseende kan gi bedre publisitetseffekter.


Et par:Hvordan velge et lys for stuen Neste:Ti fordeler med LED Lights