Introduksjon til LED-strimler

- Jan 05, 2021-

Introduksjon til LED-strimler

Hva er LED-stripe? 


Lysstripen refererer til LED-lyset er sveiset på kobbertråden eller stripeformet fleksibelt kretskort med en spesiell behandlingsteknologi, og deretter koblet til strømforsyningen for å avgi lys, og det er oppkalt etter at den er formet som en lysstripe når den avgir lys. Den tidligste prosessen er å sveise LED-lampen på kobbertråden, og deretter dekke den med et PVC-rør eller bruke utstyret til å forme den direkte. Det finnes to typer runde og flate. Tittelen er preget av antall kobbertråder og formen på lysstripen. To ledninger Det kalles den andre linjen, sirkelen legges til med en sirkel foran, det vil si at sirkelen er to linjer; den flate formen legges med ordet flatt foran, det vil si de flate to linjene. Senere utviklet det seg til bruk av fleksible kretskort eller FPC som bærer. På grunn av sin enklere behandlingsteknologi, enklere kvalitetskontroll, lengre levetid, høyere farge og lysstyrke, erstattet den gradvis den tidligere behandlingsteknologien, og det ble en trend.


Det er runde to linjer, runde tre linjer, flate tre linjer, flat fire linjer, etc.; fargene er røde, grønne, blå, gule, hvite, fargerike og så videre. Diameter: 10mm---16mm. Det er mye brukt i bygningsskisser, broer, rekkverk, hoteller, skoghager, dansesaler, reklame dekorasjon steder, etc.


De viktigste funksjonene og fordelene med lysstripen

1.It er myk og kan krølles som en ledning.

2.Stand til å kutte og utvide.

3.Pæren og kretsen er helt dekket av fleksibel plast, som har god isolasjon og vanntett ytelse og er trygt å bruke.

4.Strong værmotstand.

5.It er ikke lett å bryte og har lang levetid.

6.It er enkelt å lage grafikk, tekst og andre figurer; det har vært mye brukt i dekorasjon og dekorasjon av bygninger, broer, veier, hager, gårdsplasser, gulv, tak, møbler, biler, dammer, under vann, annonser, skilt, skilt, etc. belysning.


Hvor lenge er levetiden til LED-stripen?

Siden lysdioder er konstante strømkomponenter, er de konstante strømeffektene av LED-strimler produsert av forskjellige produsenter forskjellige, og selvfølgelig er levetiden forskjellig. Selvfølgelig, hvis seighet av kobbertråden på lysstripen eller det fleksible kretskortet ikke er bra, vil det også påvirke levetiden til LED-lysstripen.


Hva er forholdsreglene for vedlikehold av LED-stripen? 

Antistatisk: Fordi LED er en elektrostatisk sensitiv komponent, hvis du ikke tar antistatiske tiltak når du reparerer LED-stripen, vil den brenne ut LED-lampen og forårsake avfall. Her bør det bemerkes at loddejernet må bruke et antistatisk loddejern, og vedlikeholdspersonalet må også ta antistatiske tiltak (for eksempel bruk av statiske ringer og antistatiske hansker osv.)


1.Continuous høy temperatur: De to viktige komponentene i LED-strimler, LED og FPC, er produkter som ikke kan fortsette å tåle høye temperaturer. Hvis FPC fortsetter til høy temperatur eller overskrider sin tåletemperatur, vil det føre til at FPC coverfilm å boble og direkte føre til at LED-stripen blir skrapt. Samtidig kan ikke lysdioder tåle høye temperaturer kontinuerlig, og deres chips vil bli utbrent av høye temperaturer i lang tid. Derfor må loddejernet som brukes ved reparasjon av LED-lysstripen være et temperaturkontrollert loddejern, og temperaturen er begrenset til et område, og det er forbudt å endre og stilles inn etter vilje. I tillegg er det likevel nødvendig å ta hensyn til loddejernet for ikke å holde seg på LED-pinnen i mer enn 10 sekunder når du reparerer, hvis den overstiger denne gangen, er det sannsynlig å brenne LED-brikken.


2.Kortslutning: Mange LED-strimler er dårlige fordi det er kortslutning på pinnen. Sørg for å finne ut den virkelige grunnen før reparasjon. Ellers, etter å ha erstattet den dårlige LED-lampen, vil den fortsette å føre til at LED-brikken brytes ned av kortslutningsstrømmen når strømmen slås på igjen. Derfor, før vi erstatter den nye LED-lampen, må vi først finne ut den virkelige årsaken til feilen, slik at riktig medisin kan få dobbelt så mye resultat med halvparten av innsatsen.

Et par:nei Neste:Hvordan velge et lys for soverommet