Keylux Lighting

- May 15, 2017-

Etter 5 års erfaring med ledet belysning for ledet marked, var Keylux ansvarlig for å designe og produsere LED Linear Light og belysningsløsninger for Europas mest berømte fornøyelsespark.

Utover sine ledede belysningsløsninger tilpasset alle attraksjonene i parken, utviklet Keylux også ulike belysningssystemer for å lyse opp funksjonelle områder som supermarked og fabrikk: suggestiv ledet lineær belysning for attraksjoner og funksjonell for tjenester.

Mellom Keyluxs bestselgende varer er det profesjonelle LED-lamper og ledede linjer, innfelte, anheng og opphengte ledede lys, 0-10v dimbar eller Dali-dimbar med lyseffekter. Alle disse ledede produktene har blitt brukt til å opplyse supermarkedet og fabrikken.

Takket være SMD-teknologien har Keylux Made in Europe ledede produkter av høy kvalitet til en fornuftig pris.

Keylux er en pålitelig leverandør av en rekke ledede belysningslykter som er mer egnet og "miljøvennlige" enn tradisjonelle belysningssystemer på grunn av lavt forbruk.


Et par:Epistar Files US Patent Brudd Laws Against Lowe s Neste:Nåværende status og utviklingstrend av LED-lamper og lineære lamper i USA