LED taklampe, kapsellys, skyte lyset er ikke tent, brent ut, blits? Hvordan reparere?

- Jun 01, 2017-

Generelle tak-worst case scenario har følgende typer:

 

1. Hele lyset er ikke lyst; Opplev slike forhold, sannsynligheten er lampe perle eller dårlig, men er generelt stasjonen er ødelagt, kan erstattes direkte, husk å velge riktig stasjon, sjåføren er hjertet av lamper og lanterner, hjertet er ikke bra, endringen er tapt en gang til.

 

2. Lys blits; Er sannsynlig å bli drevet ut, kan betinget erstatte. Sannsynligvis være en lampe perle er ødelagt, dommen metode kan sette en lampe perle kort, se om det er vanlig, hvis en sub lampe perle, så viste lampen perle er ødelagt, betinget kan erstatte lampe perle, hvis det er en høy Strømlampens perle kan fjernes og byttes, hvis det er en lommelyktpære, er det mer problemer, enten i lysbrett eller skrap hele lampen.

 

3. Ved første lys, etter en stund, ikke så lyst; En taklampe blinker, kjøre muligheten for mer dårlig, endre direkte kjøre er ødelagt. Det er mulig at en viss lyspære er ødelagt, en behandlingsmetode referanse.

 

4. Lysene brent; Synes denne typen situasjon, kan ses på utseendet på lampe perle wick mørknet, fordi denne typen situasjon er sannsynlig å være varmefordeling er ikke bra nok, lampe perle selv drepte seg selv. Lampestrålekvaliteten er ikke stabil, kanskje en av de få lampeskjærene er ødelagt forårsaket brystvorten, og på de andre lysene er spenningen for stor brent ut. Og strømforsyningen er ikke stabil, for mye strøm. Metoder refererer til det ovenstående noen få lampelyser og krafthåndteringsmetoder. Hvis du sjekker lampepanelet og radiatoren for varmelednings lim, enten det er tilkoblet i god stand.

Et par:Hva er de riktige poengene for innvendig belysning? Neste:Hvordan dømme kvaliteten på LED ultra tynn panel lys