LED utvikling

- Jul 08, 2017-

For generell belysning trenger folk en hvit lyskilde. I 1998 hvitt lys LED åpneSuksess.


Denne lampen er GaN chip og yttrium aluminium garnet (YAG) laget sammen. GaN brikke med blått lys (λp = 465nm, Wd = 30NM), høy temperatur sintret Ce3 + - basert YAG fosfor ble opphisset av denne blått lys som slippes ut etter det gule lys utslippet, peak-550nm. Blå LED underlaget er montert i en skålformet reflekterende hulrom, dekker et tynt lag av harpiks blandet med YAG, om 200-500 nm. Den blå delen av detLED substratabsorberes av fosfor, og den andre delen av blått lys og fosfor gult lys blandet, kan du få hvitt lys. For InGaN / YAG hvite LED, ved å endre den kjemiske sammensetningen av YAG fosfor og justere tykkelsen på fosfor laget, kan du få fargetemperaturen i 3500-10000K farget hvitt lys.


Blu-ray LED-teknologi, er bare en mer energi effektiv belysning modus, men også kan brukes til kameraet, mobiltelefoner og andre produkter. Belysningsutstyr med blå LED-teknologi, høyere energieffektivitet, noe som reduserer bruken av jordens energi. De tilgjengelige data brukes 25% av verdens elektrisitet til belysning og bruk av LED-lamper, strømforbruket for belysning til 4%, som utvilsomt endret hele verden.


Fra 1907 LED effekten funnet 1993 i landsbyen to offisielt oppfunnet LED, og deretter til 1999 1W LED lys offisielt kommersiell bruk, har LED opplevd nesten hundre år med utvikling. Før dette, har folk brukt de siste århundre Edison oppfant glødepærer og glødepærer bortkastet mesteparten av energien i varmen, ca 90% av elektrisitet er bortkastet.


LED lamper vises, noe som reduserer kraft som kreves for belysning, den samme effekten av LED-lys, den nødvendige makten er bare lyspære 1/10, mens LED har et langt liv, miljøvern, vedlikeholdsfritt fordeler, raskt erstatte den glødende posisjon. I 2012 kunngjorde den kinesiske regjeringen at et totalforbud mot salg og import av mer enn 100 watt ordinær belysning lampelys, ledsaget av den eldre generasjonen av kinesiske glødepære er nærmer seg slutten av historien.

Som Nobelprisen i fysikk skrev: "glødende lys lyser det tjuende århundre, og LED-lampen vil lyse opp det 21."


Et par:Faktor som påvirker effektiviteten av LED Neste:Koble globale markedet og Taiwan LED industri