LED dimmeknologi, hvor mange vet du?

- Jul 04, 2017-

Hvorfor skal lampen dimme? Sagt: ved dimming kan være i lyset for å få et mer komfortabelt miljø, men også for å oppnå energibesparelse. LED dimming hvordan å oppnå? Said: LED-dimming Det er to måter å tenke på tre måter: ideen om en lineær analog for å justere LED-strømmen; å tenke på to PWM digital dimming, er å bruke bryterkretsen i forhold til den menneskelige øyeigenkjenningen. Arbeid høyt nok til å endre gjennomsnittet av lysutgangen.

 

1: lineær dimning, det vil si ved å justere størrelsen på LED-foroverstrømmen, er denne metoden mer original.

Endre størrelsen på strømmen gjennom LED'en for å endre lysstyrken til LED, LED-utgangseffekten i forhold til lysintensiteten og forholdet mellom fremoverstrømmen er nesten lineær. Figur 1. I lyskretsen med en variabel motstand dimming. Søknaden er veldig enkel, det vil ikke forårsake forstyrrelser, men prinsippet om delvis trykk er å gjøre elektrisitet ikke fullt ut brukt i belysning (elektrisk), ingen effektivitet i det hele tatt. Dimming av lyset, lysdempingsmotstanden som følge av overdreven trykk og gir mye varme, noe som resulterer i sløsing med energi og miljøforringelse

 

2. Analog dimming: det vil si tyristor dimmer, sammenlignet med den tradisjonelle analog dimmeningsmetoden.

Vanlig analog dimming med toveis tiristordimpering, baklysdemping, ON OFF dimming, fjern dimmering og så videre. SCR dimmere i den tradisjonelle glødelampen og andre lysdiodebelysningsapplikasjoner i lang tid, og ikke endre ledningene, enhetskostnaden er lav, merket av tyristor dimmer ytelse og spesifikasjoner av liten forskjell, men det er direkte applikasjon LED-stasjon anledninger det er fortsatt en rekke problemer.


Et par:Hva er den europeiske LED-markedsadgangen Neste:Hva er stroboscopic