LED-stasjon strømforsyning design fire store problemer sammendrag

- May 13, 2017-

LED-stasjonens strømkvalitet vil være en direkte innvirkning på LED-lampens levetid, så hvordan å gjøre en LED-strømforsyning er topp prioritet for LED-strømforsyningsdesignere.   Denne artikkelen beskriver noen av strømforsyningene i LED-stasjonen :

 

Drivkretsen påvirker direkte LED-levetiden.

Vi sa LED-driveren, inkludert digital stasjon og analog stasjon, to typer, digitaldrevet eksponensiell kretsdriver, inkludert digital dimming-kontroll, RGB-fargeendringer og så videre. Analog stasjon refererer til den analoge kretsdriveren, inkludert vekselstrømstrømforsyning, likestrømskontrollkrets. Drivkredsløpet består av elektroniske komponenter, inkludert halvlederkomponenter, motstander, kondensatorer, ledere osv. Disse komponentene har en levetid, en feil i enheten vil føre til feil i hele kretsen eller en del av funksjonsfeil.

 

Varmeledningsproblemer

LED for den kalde lyskilden, arbeidstemperaturen kan ikke overskride grensen, bør designet også gi en margin, noen LED-belysningsfabrikkens kraftforsknings- og utviklingsmuligheter, i den første utformingen av den første vurderingen av lampen, lineære lys Strømforsyning design synkronisering, kan løse de ovennevnte problemene I design for å ta hensyn til LED kjøling og strømforsyning kjøling, den generelle kontrollen av temperaturen økning av lamper, slik som å designe en bedre lampe.

 

Alt i alt om valg av ledet fører skal i henhold til garantien og varmetaben. Alle våre ledede lysarmaturer bruker TUV- og UL-sertifiseringsdriveren, med den beste kvaliteten, slik at levetiden kan opptil 5000 timer og mer.

Et par:Nåværende status og utviklingstrend av LED-lamper og lineære lamper i USA Neste:Hva er UGR?