LED-stasjon tre store tekniske trender i markedsmessige bekymringer

- Jun 02, 2017-


Markedsdynamikk

I dag, den globale LED driver IC markedet i 2013, viser de gamle produsentene å gå inn i utvidelsen, de nye produsentene til å aktivt mate markedet pie situasjon. Som LED-pærer, LED-rør sterk etterspørsel, LED-driver IC-del, fra AC til DC, DC til DC og andre områder, er det et betydelig antall produsenter å konkurrere, gamle og nye produkter kommer frem i store mengder.


For tiden i det internasjonale markedet, Texas Instruments LED-driver IC, er markedssynligheten høy. Europa og USA, inkludert NXP, Marvell og andre selskaper, introduserte også mange LED-driver IC-produkter. Den asiatiske IC design selskapet, 2013 er også aktivt kuttet inn i LED-belysning markedet er optimistisk om utviklingen, inkludert akkumulering, Li Qi, Ang Bao, silisium, Hong Guan Dian har gått inn i markedet layout og planlegging.

 

Tekniske trender

LED driver IC løsning valg er svært viktig, 2013, er markedet hovedsakelig opptatt av disse trender og poeng:


1.LED drive fordelene med dedikert IC utgangsstrøm, kan effektivt redusere EMI.


2. En ny generasjon LED-driver IC-design forsøker å bruke konstant strøm, og tidligere felles isolasjon og ikke-isolerte LED-applikasjoner, vil LED-driver IC-markedet være forskjellige støttespillere.


3. Liten strøm (det vil si 0,5W-3W) LED Lineær lyskilde (LED-chip), med LED-driver IC, integrert i CMC-pakken, er dette nye designet allerede et av fokusene på 2013-markedet. Det er også en høy grad av integrering av retningen til multi-chip-pakken denne trenden, kombinert med lysdiodekomponenter med direkte lysdiode (AC), disse teknologiene tillater LED-belysningskostnader og stabilitet, og har forskjellige resultater i fortiden.

 

LED driver IC i 2013 resultater, LED belysning produkter kan være mer stabil enn noensinne, den lavere prisen av en grunn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Et par:Hvilke aspekter av lys vil påvirke arbeidets effektivitet? Neste:Ledprofil