LED Expo Thailand

- Jun 09, 2017-

LEDExpo Thailand er en av ledendeLED-belysninghendelser i Sørøst-Asia og ASEANS største internasjonale utstillingen på LED belysning produkter & teknologi. Den er dedikert til vitenskap, teknologi og anvendelsen av lysdioder og SSD belysning. Formålet er å akselerere veksten av LED belysning markedene i regionen Sørøst-Asia ved å gi en dynamisk hub for LED-belysning selskaper å samles, fremme, diskutere, handle, partner og få innsikt i nabolandet LED markeder på nisje nivå.

LED Expo Thailand er et viktig initiativ mot energisparing og grønne omgivelser ved vert organisasjon-elektrisitet generere myndighet av Thailand (EGAT) og viser arrangørene - innvirkning utstilling Management Co, Ltd og MEX utstillinger Pvt. Ltd.

LED Summit - internasjonal konferanse om LED lysprodukt & teknologi og SSL Forum er andre viktige hendelser holdt samtidig til showet.

Fungerer som et forspill til showet hvert år, arrangeres en rekke Roadshow hele Sørøst-Asia å engasjere regionale LED belysning sektorer og fremme energi effektivitet & investering muligheter i de respektive landene.


Et par:Ytelse og egenskaper til belysningsarmaturer Neste:Bokhandel belysning på de tre vanlige måtene