LED-lysstang brent, hva er årsaken til det?

- Jun 28, 2017-

Det er tre hovedårsaker til spontan forbrenning av lysstenger:

Det første punktet: lavspenningslamper koblet til høyspenning, ta denne lysstangen for lavspenningslamper den er 24V, den vanlige spenningen er 220V, så hvis den direkte installasjonen av strømmen, så kan lampens indre kapasitans ikke råd til denne typen spenning, noe som resulterer i lampestrøm, spenning for høye komponenter og kretskort direkte brent. For å unngå denne situasjonen bør vi være oppmerksom på at produsenter i lampen som er merket på produktets etikett, er AC eller DC, høytrykks- eller lavtrykkslamper, hvis det er AC220V høytrykkslamper du kan styre strømforsyningen, lavtrykkslamper må passe til en passende strømforsyning, de arbeider med å sette inn 220V spenningen i 24V-utgang, slik at lavspenningslamper vil kunne fungere skikkelig.

For det andre: Komponenter samsvar feil, motstand, kapasitans og andre komponenter er for lysstyrken og stabiliteten til lampen for å justere sikkerheten til gjeldende ut. Hvis kretskortet over motstands- og kapasitansfeilfeilen, vil det føre til lys fordi strømmen er for stor og spontan forbrenning ved kortslutning. Jeg har alltid sagt at valget er veldig viktig for produsentene, meningen til hver lampe i utviklingen av ingeniører må ha et vell av arbeidserfaring for å skrive den mest passende BOM-måleren, hver lampefabrik må sjekke om strømmen er normal , Dette vil unngå skade på lampen på grunn av komponent matching feil.

Det tredje punktet: vannet er ikke godt vann kortslutning, utendørs lys hvorfor behovet for å helle den importerte PU lim, fordi PU vanntett ytelse er mye bedre enn annet lim, potten prosessen kan være veldig bra for å hindre utendørs regn Og vann damp inn i lampens indre slik at kretskortet og komponentene siver kortslutning, spenningsforbrenningen i kretskortet, noe som resulterer i at hele lampen brennes. Så limet er veldig viktig, regnet kan også være fra det vanntette plugggapet forårsaket av kortslutning, så dette er et tungt materiale


Et par:LED rør mikrobølgeovn radar sensor prinsippet og karakteristisk? Neste:Skoen belysning