LED lys & energisparing lampe

- Jul 21, 2017-

 

Med populariteten til LED-lys, livet, har vi et valg for en mer lys. Som LED lys med energieffektive løsninger, i kjøpesentre å kjøpe, vi ofte vil være energisparende lamper ogLED-lysforvirret. Energisparende lamper er LED lyser det? LED-lys og energisparende lamper, som er mer egnet for hjemme belysning? Hva bør jeg ta hensyn til når plukke?

 

1.Teknologi

 

Det arbeider rettprinsippet energisparende lampen er hovedsakelig gjennom ballast til lampen filament oppvarming, gjør filament begynte å lansere elektroner, overgangen produsert ionisering, utstedt 253.7nm UV, UV eksitasjon fosfor luminescence, fordi lysrør filament temperaturen på 1160K, som er mye lavere enn temperaturen på glødende arbeidet 2200K - 2700K, så sitt liv har også blitt kraftig forbedret til å 5000 timer eller mer.

LED lys er forbundet med en LED lampe perler i serien eller parallelt, disse LED lampe perler fra lys - emitting diodes på integrert krets chip under AC220V strømforsyning i spenning, kan gjeldende og ledet matche DC for å møte kravene ofLED-lampeperles samling, slik at det kan normalt lett.

 

2.Levetid

 

Generell livet av LED-lys kan brukes flere50000 timer,Det er noen spesielle LED-lampe life kan nå 100.000 timer. Selvfølgelig, beslutningen om å LED-lampe life deter chip og kjøre disse to faktorene, men fordi det er ingen filament sikring LED-lys, så livet av LED-lys er mye høyere enn andre lys.

Generell livet av energisparende lamper i 5000 timer eller så, det er mer enn 8000 timer, som er om et år eller så energisparende lamper må byttes.

To kontrasten, kan vi se LED-lys kan brukes til mer enn fem år må erstattes, i bruk av tid å lagre sterkt kostnadene for å erstatte lampen.
 


Et par:Av ledet profilen Neste:LED-belysning kan lagre opptil 85% av energi