LED belysning design gylden lov

- May 26, 2017-

Romdekorasjon Tre typer belysning, det vil si sentralisert lyskilde, hjelpelyskilde, universell lyskilde, er uunnværlig, og bør være kryss kombinasjon, lysstyrken på ca. 5: 3: 1.


1, sentralisert lyskilde

Lyset av en sentralisert lyskilde er et direkte lys som belyser et gitt område i et gitt lysområde, slik at du kan se tydeligere hva du gjør, spesielt når du arbeider, leser, matlager, spiser og gir mer lyskilde. Siden lampeskjermens form og lampens posisjon bestemmer strålens størrelse, er den direkte lampen vanligvis utstyrt med et deksel- eller kjøleluftshull, og lampeskjermen er en uigennemsiktig lampe, for eksempel en spotlight, en sporlampe, en Arbeidslampe.


2, hjelpelyskilde

Ekstra lyskildebelysning er stor, øynene i lang tid i dette miljøet, lett å føle seg trette, så trenger du hjelpelyskilde, for eksempel stearinlys, boklampe etc. for å forene innendørs lysforskjellen, slik at øynene dine Føle seg komfortabel. Den ekstra lyskilden til lyset er diffust lys, som sprer seg til de ulike hjørnene i huset, er det samme lyset. Generelt bør lys med diffust lys brukes med rette lys.


3, universell lyskilde

Taklampe er en lyskilde, vanligvis er det hovedlampen inne i huset, også kjent som bakgrunnslyset, det kan være innendørs lyskilde til en viss grad av lysstyrke, hele rommet til å gi det samme lyset, så det vil ikke Produsere betydelig skygge, lys Det er ingen alvorlig kontrast mellom bildet og fraværet. Men fordi det må brukes med annet lys, så det burde ikke være veldig lyst, sammenlignet med andre lyskilder hjemme, er lysstyrken den laveste.

Dette settet med "5: 3: 1-lampen golden law", den såkalte "5", refererer til lysintensiteten til det sterkeste konsentrerte lyset, for eksempel projektorlamper. "3" refererer til den myke følelsen av hjelpelyskilden. "1" er å gi den mest grunnleggende lyskilden til hele rommet.

Hvis folk kan mestre grunnleggende kunnskap om lys og farge, og da kombinert med størrelsen på plass, møbler, en rekke romfunksjonelle krav, lys og nyanser av farge med hverandre og andre forhold, vil forsiktige utformingsarrangementer gi rommet Å legge til ubegrenset moro og mange uventede kunstneriske effekter.


Misbruk 1: Mange bruker blinde spotlights. Spotlights pleide å fokusere på den opprinnelige belysningen, og understreket rollen som displayprodukter, men nå brukes den i generell belysning. Ceiling spotlights gjør taket for iøynefallende, men andre gjenstander på den andre siden av belysningseffekten er relativt svekket.


Misbruk 2: Mange mennesker for å spare strøm, for mye bruk av energibesparende lamper, ignorerer lysets rolle i å skape en familieatmosfære. Energibesparende lamper er en fluorescerende lampe, selv om den sparer, men det er mangel på lysrør, det vil si for kaldt lys. Derfor, for å skape en varm atmosfære i hjemmet, er for mye bruk av energibesparende lamper åpenbart urimelig.


Misbruk 3: Mange foretrekker krystalllampe, tror det er et symbol på stil, men la ikke merke til de europeiske og amerikanske landene. Takhøyden på minst 3,5 meter over husstandens takhøyde er vanligvis under 3 meter. Derfor, hvis Du vurderer ikke de nasjonale forholdene, blindt bruker krystalllampen, så kan du ikke bare vise krystalllampen Yong-stil, men vil gi en følelse av undertrykkelse.


Vanligvis brukte lys er kaldt og varmt, du kan bruke det til å regulere folks følelse av innendørs lysfarge. For eksempel i midten av rommet fylt med en varm tone av glødelampen, kombinert med en vakker form av det melkete hvite gjennomsiktige glassdekselet, utgav det lyset på det varme, klare, rolige, stille, gir en frisk og Frisk følelse; Kult hvitt lys, bruk av mørke lys for reflekterende belysningsbehandling, kan gjøre det lave rommet eller det lille rommet ser lyst og romslig ut.


Et par:Kontorbelysning Neste:Lighting Signs Partnership Agreement