LED belysning for å forbedre programmet farge gjengivelse indeks

- Jul 04, 2017-

Med kontinuerlig utvikling av led-teknologi, ledet som lyskilde som mulig, fordi lyskilden i belysning fargen CRI har en strenge krav, og gjeldende hvite LED-teknologien i fargen er ikke moden, slik at begrensningen ledet som viktigste hinder for belysning.

 

Forbedre fosfor hvit LED farge gjengivelse indeksen, hovedmåten å redusere LED temperaturen, etterfulgt av øke muligheten av fosforen å tilpasse seg høye temperaturer. Tredje er bruk av farge kompensasjonsteknologi, bruke rød eller gul LED farge gjengivelse indeks for å kompensere.

 

Å redusere LED temperaturen, er det mest effektive middelet utformingen av høy termisk ytelse LED emballasje, som Kinas LED industrien i fremtiden for å oppnå betydelige fremskritt i LED åndsverk, en av retning, fordi LED er en lav spenning elektroniske produkter, i elektrisk sikkerhet krav er mer avslappet, så du kan bruke termisk substrat materialet mer, og vår bransje er foreløpig mindre forskning, som resulterer i gjentatte brudd på utenlandske immaterielle tvister.


Et par:Arkitektonisk landskap LED belysning design å vurdere hva? Neste:Rollen og betydningen av nightcape belysning i byen