LED lineær highbay lys

- Mar 10, 2017-


                   

Kanskje mange utenforstående ikke vet, LED lineær highbay-lys som talsmann for energibesparelse og miljøvern, har blitt omdannet til en fabrikkverksted som belyser den beste partneren.

1.png 

 

Vet du? Faktisk er 10W LED lineær highbay-lys og 80W glødelampeffekt det samme! Imidlertid er 10W industriell og LED lineær highbay-lys mer energieffektiv og miljøvennlig, og derfor er LED lineær highbay-lys flere og flere lagre, fabrikker, verksteder og andre mye brukt. Som vi alle vet, øker verkstedets produksjonsutstyr, befolkningstetthet, høy tetthetsgrad, sikkerhetsrisiko, slik at verkstedets belysning ikke bare trenger å tilfredsstille belysningskravene, men trenger også brann- og strålevern. LED lineære lys og tradisjonelle glødelamper i forhold til glødelampen vil være lang tid, jo større er strømmen av glødelampe høyere, mer sannsynlig å forårsake brann, og LED-lineær highbay-lys ved bruk av høypære lampekuler som hoved Lyskilden, den har høy termisk ledningsevne, lysfarging små, goo d farge, ingen spøkelse og bruk av en unik termisk design, effektiv spredning av varme når linjen sprer seg, og dermed reduserer lysdiodens industrielle lampetemperatur for å sikre At lampen levetid. I tillegg er LED lineær highbay-lys også i samsvar med konseptet grønt, fri for bly, kvikksølv og andre forurensningselementer, inneholder ikke aluminium og andre spesielle kjemiske stoffer på innsiden, ikke inneholder mye stråling, vil ikke forårsake Brukerens fysiske farer og miljøforurensning er egentlig en typisk grønn lyskilde.

 

 

Når du fortsatt er tøvende til slutt å velge hva slags lamper for å løse fabrikkverkstedets belysning, tror jeg du leser analysen ovenfor, LED-lineær highbay-lys er definitivt ditt førstevalg!


Et par:Hong Kong å oppgradere Street Lighting til LED Neste:En kjent amerikansk hotellbelysning