Led Strip

- Jun 07, 2017-

Led stripis en annen type lampe kalles, men også på grunn av sin form og navn. Akkurat som de kinesiske piktogrammene, tar form og er forbundet med materialet som er avledet. Vanlige navn er Great Wall lys, LED lysstang, LED mykt lys, lys, FPC lys og så videre.


Fleksibel LED-lysstang er bruk av FPC for å gjøre monteringskort, med SMD-pakke (SMD) høy lysstyrke LED som lyskilde, hver 3 lys for en enhet, hver 50 cm for en stor lengde enhet, tykkelsen på dette produktet Bare Tykkelsen på en mynt, ikke ta opp plass, myk LED-lysstang er fri til å kutte, kan også tilfeldigvis utvides og lys påvirkes ikke. Fordi bruk av FPC-materiale er mykt, kan bøyes, foldes, vikles, kan flyttes i tredimensjonalt rom og teleskopisk og ikke ødelagt; Den er egnet for uregelmessige steder og liten plass, men også på grunn av sin vilkårlig bøyning og Winding, egnet for reklame og andre dekorative i enhver kombinasjon av forskjellige mønstre. Det er DC 12V strømforsyning, lavt strømforbruk, silikonpotting, lysende fargerik, jevn farge, lett å skade, vakkert utseende, trygt og pålitelig, enkelt å installere, det kan sies at LED-serien av et annet initiativ!


Vårt firma har mange typer myk lysbar, som fleksibel led stripe hovedsakelig for dekorasjon, vakkert utseende, trygt og pålitelig. Vi har også   2835led strip og 3528led stripe.


Et par:Ledprofil Neste:Hvilken tid krav til sivilbygging belysning