LED stemme kontroll lys produsent analyse korridor korridor trapp stemme kontroll lampe holder har blitt brutt, ikke lys, feil?

- Jun 03, 2017-

Nå er det store flertallet av egenskapen til fellestadsstigen for å installere relativ energibesparelse av stair voice control lampen. Installer stemme kontrollampen for å spare strøm, til lys, folk går lampe, praktisk tilgang. Stemme kontrollampe en gang vises, det vil ikke vare lenge før det brøt, liang har vært dårlig, ikke lyst, feil, blinkende, hva skal jeg gjøre? Hvordan finne ut årsaken til de dårlige? Hvordan håndtere de mest kostnadseffektive?

 

Først og fremst for å forstå stemme kontrollampen, på markedet i dag har den vanlige stemme kontrollampen to typer:

 

Den første består av akustisk hode + glødelamper, og dette kan bare bruke glødelamper (wolframfilamentpærer), lyskontrolllampeholderen er en krets i lampholderen, mottar de bestemte desibelene og frekvensområdet for det akustiske signalet, konvertert til Elektriske signaler, etter multistage forsterker, oppstartskrets av SCR eller relébryter strømforsyning, lyspærer, start samtidig forsinkelseskrets, etter at en innstilt tidsforsinkelseskrets slår av tyristoren eller reléet, pæren går ut, et fullført arbeid syklus. Stemme kontroll lampe holder vil inneholde den elektriske kretsen, akustisk kontroll hodet hovedsakelig gjennom lyssensor for å styre lampen (pære), i løpet av dagen lyset ikke lyst, vil ingen lyd lysene lyse om natten. Ulempen med denne typen stemme kontrollampe er glødelampe lett dårlig, i tomten i korridoren, er det ofte ikke lyse, vil alltid endre lyspæren svært plagsom og glødelampe akustiske energisparende lys.

Hvis dette virker, har denne typen stemme kontrollampe vært lyst udødelig, så det er ingen tvil om at akustisk hode er ødelagt, forandre det generelle akustiske hodet kan løse; Hvis det er en lyspære ikke lyser, så er det generelle en glødelampe brutt, det er mulig at stemmen kontrollampen brutt oh, dukker opp spesifikke screening til deg selv!

 

 

Den andre er LED-kontrollampe, LED-styrekontrolllampen er vanligvis stemmekontrollkretsen integrert i lampens strømforsyning, E27, B22-grensesnittet direkte, så lenge pluggen kan brukes i lampeholderen, trenger ikke Et annet stemmekontrollhode. Omgivelseslys når natten falt etter mørket, byttes automatisk til standby-modus, hvis det kommer til stemmer og fotspor lyd, lys, umiddelbart forsink 60 sekunder, slå av lysene automatisk; Nok en gang for å gå inn i ventemodus. Dette er en veldig menneskelig naturdesignteknikk og tradisjonell lastebryter til ekstra kostnader. Lys opp når arbeidsstrømmen på 27 ma, standby er helt lukket (nåværende er nesten null); Den ekte strømsparingen. LED-kontrollampe, LED-lyskontrollpærer, LED-lyskontrolllys suger en topp, forbrukerne kan brukes i henhold til de ulike miljøkravene til ulike typer lys.

 

Faktisk er det ovenfor sagt noen teoretisk kunnskap om lys, så lenge som vanlige forbrukere å kjenne glødelampen lyspære lysene har vært utdatert, er mange forbrukere akustisk tilbakemeldingslampe lett å dårlig, nå med LED-stemme- Kontrolllys.


Et par:Lighting Signs Partnership Agreement Neste:Hvilke aspekter av lys vil påvirke arbeidets effektivitet?