Lineær rør lys er sunt belysning

- Jan 18, 2017-

Belysning spiller en svært viktig rolle i peopleand #39; s liv, lamper lyser, bringe lys peopleand #39; s liv, men tradisjonelle belysning og ikke passer behovene til utviklingen av moderne samfunn, ledet ned lys belysning, slik som i dette tilfellet skiller seg ut.

Belysning spiller er en viktig rolle å hjelpe folk i natt lys, slik at folk kan se objekter i mørket. Den har en betydelig kontakt med menneskelige øyne. Derfor vil belysning ha en direkte innvirkning på peopleand #39; s syn og helse.

Lineær LED rør lys er høy lysstyrke hemmeligstemplet som lyskilde, høy effektivitet, lavt strømforbruk, lang levetid, enkel å administrere, vedlikehold, sikkerhet og miljø; er neste generasjon av solid Kaldtlyskilden, lys farge og myke, lyse, fargerike, lave tap, lavt energiforbruk, grønne miljøvern, egnet for bruk i familien, kjøpesentre, banker, sykehus, hoteller, restauranter og andre offentlige belysning.

Siste medisinsk forskning har funnet, kroppen vil reagere i henhold til belysning bølgelengde og tilsvarer endringen i miljøet, bruker mye om natten kan skade menneskelig fysiologiske reaksjon av miljøendringer bølgelengden til tilstand, dette fenomenet er spesielt mye i de siste mange år natten elektrisk belysning utstyr (spesielt sterk hvitt lys) saken , og hadde stor innflytelse på menneskekroppen.

Fluorescerende lys lamper, og provinsen pære belysning utstyr i produksjonsprosessen uunngåelig lagt vil gift av andquot; Mercuryandquot; lys vil utstedt del UV og spekteret ytelse uregelmessige, problem, bruker Shang synes ikke åpenbart forskjeller, men faktisk er hvert minutt effekt med brukeren helse; LED rør lampe som brukes av er solid lys belysning teknologi, spectrum ytelse mer skånsom, og lyset i ikke inneholder UV og glød effektivitet mer høy, er relativ sikkerhet og helse i lys velger.

LED slukker er representant for helse belysning, den synes, har endret den tradisjonelle måten å belysning, bringer oss nye valg av belysning og belysning en stor utvikling i fremtiden.


Et par:LED ned lys belysning brakt nye endringer Neste:Lineær LED rør lys energisparing effekt av fantastiske