Lineær LED rør lys energisparing effekt av fantastiske

- Jan 18, 2017-

Lineær LED rør lampen er en høy effektivitet belysning, dessuten, det har også andre fordeler, derfor LED slukker utsiktene var ubegrenset. Spesielt når støttet av regjeringer, LED rør lamper og andre lysarmaturer er å være kraftig fremmes.

Dessuten, LED rør lys med sine egne fordeler tiltrekke mange kunder. En av de mest populære fordelen er at energi bevaring og miljøvern. LED rør lampe er høy, det kan spare strøm under hjelp prosessen støtte, det er utvilsomt veldig viktig.

Lineær LED rør lys med høy effektivitet og energisparing. Lys som LED ned lys lagring var umulig ved alle andre belysning enn den forrige. Vi kan bruke en vanlig del av livet for 60-watts lyspære, 17-timers forbruk av elektrisitet, og bare ta 10 watt LED slukker, 100 timer strømforbruk, bare se, visste ledet ned lys hvor stor er fordelene med høy effektivitet, energisparing.

LED rør lampe levetid er svært lang. I våre populære bruk av belysning, er det best å bare 8000 timer levetid, men felles LED-lampe life på opptil 50 000 timer, kan vi prøve å finne ut hvor lenge vi vil trenger ikke bekymre deg om å endre lamper! Jeg tror konsekvensene er svimlende.

Rør lys er vanlig, selv i eksterne fjellområdene, anvendelsen er lett. Derfor LED slukker markedspotensialet er svært stort, er også verdig vår oppmerksomhet.


Et par:Lineær rør lys er sunt belysning Neste:Lineær LED rør lys fremtidsutsiktene er veldig bra