Linjært lys Switching power har "støyende" kan løses, vet du?

- Mar 04, 2017-Linjært lys Switching power har "støyende" kan løses, vet du?

 

De som har utført utviklingsarbeidet har slik erfaring, testbryter strømforsyning eller i eksperimentet har hørt lignende produkter å spille høyt trykk dårlig lyd eller høy spenning trekke lyden av ubudne: lyden er stor eller liten, eller Noen ganger uten; Sin rytme eller dype eller harde, eller endre alle som har.

Så Hvor støyende kommer fra og løsningen måter?


1.Transformer produserer lydstøy


Jevnt impregnert:

For det første bør transformatoren jevnt impregneres, som effektivt kan fylle mellom spolen og spolen mellom spolen og skjelettet, skjelettet og kjernen mellom det innebygde gapet, redusere muligheten for forskyvning av   Bevegelige deler, om nødvendig, magnetiske komponenter og linjer Styrekontaktflate fylt med hvit plast eller spray tre anti-maling, for ytterligere å redusere den mekaniske vibrasjonen i rommet, effektivt redusere støy.


Reduser peak magnetisk fluss tetthet:

I tilfelle forholdene tillater å minimalisere toppmagnetisk magnetisk tetthet, for å fullt ut vurdere høytemperaturmetningen magnetisk flussetetthet, og etterlate nok margin for å hindre arbeidskurven i det ikke-lineære området, effektivt redusere transformatorlydstøyen, er det eksperimenter for å Bevise topp magnetisk fluss tettheten fra 3000 gauss til 2000 gauss kan redusere støyen utgitt av 5db til 15db.

 

2. Kapasitans generert lydlyd:


Løsningen er å erstatte den høyspente keramiske kondensatoren til absorpsjonskretsen med en meget liten polyesterfilmkondensator, som i vesentlig grad eliminerer støyen som genereres av kondensatoren.

 

Til slutt er vårt selskaps lineære lys, som lysdioden med opphengt lineært lys og IP65 triisikkert lineært lys, ikke tilfelle generelt. Når vi ser frem, vil vi i henhold til måtene å løse problemet også.


Et par:Hvordan velge kommersielle belysningsarmaturer? Neste:LED Linear Lighting vokser på LED Lighting Market