Metall halide lampe, høytrykk natrium lampe, lysrør er ødelagt, hvordan å erstatte?

- May 20, 2017-

Metall halide lampe, høytrykk natrium lampe, lysrør er ødelagt, hvordan å erstatte?


Faktisk er vanlig gruve lampe på innsiden av lyskilden annerledes, vi kan se figuren under, hvis i metallhalogenlampens verksted, høytrykks natriumlampe, lysrør er ødelagt, kan det være direkte i innsiden av Lyskilden, som erstatter generell kraft, med kraftlikkerlampe, kan selvfølgelig også erstattes med mer energibesparende LED-pærer med høy effekt, under denne typen LED-lampe med høy effekt inne i det generelle .

 

Det er viktig å merke seg at LED-lampen h som en innebygd strømforsyning, erstatt den andre lampenes behov for å koble likrikteren, direkte tilkobling AC220V strømnettet.

Ok, nå er det på tide å snakke om LED-gruvedriftslampen, LED-minedampen peker på små strømstrimler, høy effektintegret lyskilde og pære typen.

 

Kan sees fra figuren ovenfor, liten strømpatch type, med integrert lyskilde for høy effekt LED-lampe med industriell struktur er det samme, omtrent av industri- og gruve lampeskallet (varme), strømforsyning, LED-lyskilde (lampe Perle), objektiv, generelt ødelagt ytelse: Lys ikke direkte på, lyset er svakt, et øyeblikk senere, lysene blinker, etc. Virkelig dårlig er dårlig strømforsyning og lyskilde.


Et par:Hvordan velge riktig LED-lys Neste:2016 Frankfurt Lighting Fair situasjon