Kontorbelysning

- May 24, 2017-

Kontorbelysning


Kontor med god belysning for å gi et enkelt og lyst miljø for å møte stabskontoret, kommunikasjon, tenkning, møter og andre arbeidsbehov, men også for å opprettholde enhetene mellom regionen og komforten, forbedre effektiviteten til personalet. Men også gjennom kontorlokalet for å besøke besøkende for å spre et godt bilde.

        Det kollektive kontoret er den største andelen av det nåværende kontorlokalet, som dekker de ulike funksjonelle avdelingene i selskapet, inkludert datamaskinoperasjon, skriving, telefonkommunikasjon, tenkning, arbeidsutveksling, konferanse og annen kontoradferd. I belysningen bør kombineres med den ovenfor angitte kontoreferansen til uniformitet, komfort for designprinsippene, vanligvis ved bruk av ensartet avstand mellom klutlampemetoden, kombinert med bakkenfunksjonsområdet ved hjelp av tilsvarende belysning. Bordområdet bruker grilllys for å gjøre arbeidsområdet lys jevnt og redusere reflekser. I det kollektive kontorkanalområdet ved hjelp av LED-energisparende downlight-belysning, for å legge til lys på kanalen.

    Vårt firma er hovedsakelig brukt for kontorbelysning TEC001LSD01 serien, dens hovedtrekk er lysvinkelen på 120, med egenskapene til dimming.


Et par:Industrial 4.0 æra, Hva med LED industriell belysning utvikling? Neste:LED belysning design gylden lov