Kontorbelysningsmiljø

- May 06, 2017-

Nylig har Atlantic Medias digitale virksomhetsnyhetsplattform, Quartz, lansert en diskusjon av kontorbelysning, hvor en kollega på New York-kontoret har lansert en stemme på det interne chatverktøyet for å velge lyst eller mykt lys.

Det er ingen tvil om at lyset vil stimulere kroppen til å produsere en klar fysiologisk respons. Psykiater Baba Pendse fokuserer på effekten av lys på menneskets psykiske helse. Han mener at belysning kan justere den biologiske syklusrytmen, noe som resulterer i søvn, årvåkenhet og ytelsespåvirkning.

For å håndtere solen vil utskille kortisol, serotonin og andre hormoner, jo mer intense jo mer blir utsöndringen av hormoner, følelser, appetitt og så påvirket. Dette forklarer hvorfor folk vil være døsig under svakt lys.

I kontrast er sterkt lys, spesielt etter lysets natt, lett å hjelpe folk å holde seg våken. Selv bruk av lys på menneskekroppen, det medisinske samfunnet, er det en lysterapi for å hjelpe kreftrehabilitering, forbedre søvnkvaliteten hos pasienter med demens og hjelpe dem å reversere frustrasjonen.

I tillegg er forholdet mellom lys og humør det en annen forklaring. MarkRea, direktør for R & D Center i Rensselaer Polytechnic Institute, sa: "Hvis du lar arbeiderne sitte i svakt lys for å gjøre fint og kjedelig manuell arbeid, vil de kjede seg."

Så Rea mener at menneskets lyst ønskes å være ute av lyst til å mestre informasjon. Jo lysere lys betyr jo klarere miljøet, desto mer informasjon er samlet.

"Vi kan lese boken i et sterkt lys, eller se hva barna gjør." Rea sa at hvis lyset ikke er nok, vil det hindre innsamling av informasjon, folk må bruke mer energi, stemningen vil bli verre.

Tvert imot betyr det samme lyset ikke at folk kan få det samme humøret, fordi alles respons på lys ikke er det samme, siden alle har deres favoritt diettpreferanser. Så nesten ikke kan finne et bestemt lys for hele kontoret er fornøyd

Vårt firmas TEC001LSD01, egnet for kontor, konferanserom, vårt unike design inne i reflekterende film, har til formål å øke lyseffekten av lys. Samtidig kan det også være dimming, for å løse arbeidstakere for tretthet av light.it er hovedfunksjonene er dimbar , høy effekt , annen lengde valgfritt.

SEO CINDY PIC.jpg

Et par:Tridonic presenterer kompakt systemløsning for lineære downlights - fjerde generasjon DLE Neste:Hjertet av Dubais Business Bay - Steigenberger Hotel står strålende opplyst i Dubai Business Bay