Popularisere og forbedre ~ 2017 Guangzhou belysning Fair etter følelsen

- Jun 23, 2017-

(Guangzhou International Lighting Fair) (Guangya utstilling) i går i Guangzhou, Kina Import og eksport Fair utstilling hall ned, som belysning og LED industri benchmark, den årlige "Guangzhou International Lighting Utstilling" The gardin. Under utstillingen ble det holdt en av de mest innflytelsesrike innenlandske belysningsindustrien Aladdin-lampeprisen på kvelden den 9. juni på Nanfeng Longhao Hotel. Atmosfæren i spillestedet var varm og full av venner. Kinas lysindustriens ledere og eliter samlet seg sammen for å feire feiringen av denne belysningsindustrien.

 

Som lysindustrien de siste årene, en oppgang i oppturer og nedturer, en forpliktelse til den strålende industrien, men ofte fra alle aspekter av presset fanget. I Ebb Tide på samme tid, for å søke et standardisert, sunt marked er fortsatt belysningen folk hilsen håper. Selvfølgelig, med utviklingen av sosial sivilisasjon, vil anvendelsesområdet for belysning bli mer og mer, de samme kvalitetskravene blir høyere og høyere. Kinas lysindustri etter år med utvikling, har blitt verdens største produsent og eksportør av belysningsprodukter, Kinas belysningsprodukter i den globale markedsandelen på mer enn 50%.

 

I 2017 samlet Guangzhou International Lighting Fair fra mer enn 20 land og regioner, mer enn 2500 utstillere, utstillingsområdet på 180.000 kvadratmeter, den første statistikken i inn-og utland gjennom årene det profesjonelle publikum, er blitt verdens mest innflytelsesrike belysning og LED-utstilling Will, for den globale belysningsindustrien å skape den mest omfattende, mest innflytelsesrike og mest verdifulle utvekslings- og displayplattformen.


Et par:2017 Guangzhou International belysning Fair på juni 9 grand åpning Neste:Vanntette støtplugger for effektanalyse av utendørs LED-lamper