Relaterte kunnskapspunkter vi bør vite om LED-bransjen

- Jan 13, 2021-

1. Hvordan håndtere antall belysning kretser i hundrevis? Det er absolutt urealistisk å legge til rette for en onkel å åpne porten i distribusjonsrommet. Med så mange lys, alle av dem slått på med et blunk, og jeg antar den øyeblikkelige strømmen ville snuble kretsbryteren. For å unngå virkningen, er den beste måten å slå på i tidssekvens og slå på lysløkken for sløyfe innen en viss tidsperiode.

2. Lys brukes også til ulike formål. Noen er ansvarlige for daglig belysning, noen er ansvarlige for å skape atmosfære, og noen er ansvarlige for styling, utfører sine egne plikter. Hva slags scener (forestillinger, sammenkomster, visninger), hvilke tidsperioder (arbeid, av arbeid, helligdager), og hvilke lys som er på, er også spesielt.

3. Belysning er en stor energiforbruker forbruker i bygninger, andre bare til klimaanlegg. For å spare strøm trenger ledere bare å opprettholde en viss belysning, slå på lysene mindre når solen er sterk, og slå på flere lys når den er overskyet; eller i korridorene. Slå på lysene når det er folk inne, og slå av lysene så snart folk forlater, sparer noen strømregninger.

Derfor er det intelligente belysningssystemet å løse de ovennevnte tre smertepunktene: batchkontroll, gruppekontroll og induksjonskontroll.


Et par:Hva er Lens Neste:Hva er Reflektor