Forskning LED slukker miljøvennlig

- Jan 18, 2017-

andquot; LEDET produksjons- og utilityandquot; i denne rapporten i sammenligner disse tre ulike pærer livet syklus, inkludert produksjon, drift og eliminert. Dette er den andre store energi rapporter og vurderinger i forhold til tradisjonelle lyspærer, LED rør lampe belysning, som livssyklus kostnadene ved miljøressurser.

Sammenlignet med generell belysning, vil LED lamper og andre belysning utvilsomt ha flere fordeler. USA Institutt for energi sluppet en ny rapport, LED belysning er av stor betydning for miljøet, dens innvirkning på miljøet er lav og litt hyper-lysstoffrør lamper (CFLs).

I rapporten, de tradisjonelle lysrør (CFLs) og LED lys og andre belysning er svært like i energiforbruk, som bruker mindre energi enn glødepærer, og forhold til produksjon og transport, kjører de fleste av energiforbruket livssyklus. På grunn av høy virkningsgrad forbruk 12.5 watt strøm og kan nå CFLs (15 watt) og glødende lys (60 Watt). Tester på 14 15 i rapporten viser at LED lys og andre belysning er mest miljøvennlig av disse tre typene lysarmatur.

Denne rapporten følger tidligere rapporter, som er publisert i februar 2012, andquot; Gjennomgang av Lifecycle energiforbruket glødende, kompakte fluorescerende og LED Lampsandquot; konklusjon, fortsetter å gjøre en grundigere evaluering, LED rør lys og andre belysning ulike belysning og flere andre store virkninger på miljøet.

LED lys og andre belysning for denne rapporten gjør omfattende forskning, analyse av disse tre forskjellige lyspære produksjon, montering, transport og eliminering effekter på energi og miljø. Dette er den første rapporten om åpne LED produksjonsprosessen diskutert støtte avdeling av luft og vann å beskytte offentlige ressurser og forbedre USA ren energi konkurranseevnen og familier og bedrifter lagre kostnadene for energiregninger.


Et par:Topp 10 notater av innendørs belysning Neste:LED ned lys kommer stabil lyseffekt