Samsung oppnår 220 lumen per watt med ny mid-power LED-pakke

- Jun 28, 2017-

Samsung Electronics Co., Ltd., verdensledende innen avanserte komponentløsninger, annonserte i dag at det har begynt å produsere en ny mid-power LED- pakke, LM301B, som har bransjens høyeste lysstyrke på 220 lumen per watt. Pakken passer godt til en rekke LED-belysningsapplikasjoner , inkludert omgivende belysning, downlights og de fleste ettermonteringslamper.

Samsung var i stand til å oppnå sin bransjeledende effektivitet (@ 65mA, 5000K, CRI 80+) ved å inkorporere en avansert flip-chip pakke design og toppmoderne fosfor teknologi. LM301Bs flip-chip-design bruker en svært reflekterende lagdannelsesteknologi for å forbedre sin lette effekt på chipnivået.

 

Dessuten muliggjør en fullstendig separasjon mellom sin røde fosforfilm og grønne fosfor minimal interferens under fosforomdannelsesprosessen, noe som resulterer i høyere effektivitet enn konvensjonelle fosforstrukturer. Disse kombinerte teknologienes forbedringer muliggjør en økning på 10 prosent i total effektivitet sammenlignet med konkurrerende 3030 plattformspakker uten å gå på kompromiss med førsteklasses lyseffekt.


Et par:Opprinnelsen til ledet lys Neste:Hva er Dali dimbar prinsipp