Senior belysning designer hvordan velge led lineære lys

- May 22, 2017-

Senior belysning designer hvordan velge led lineære lys


Fra belysningsnivået, vertikal belysning, harmonisk fordeling, belysningsutseende og arkitektonisk romestetikk, blending, strobe, objektmodellering, skygger, høyt lyspunkt, visuell geometri, kontroll og dimmering av disse aspektene å vurdere. Andre mennesker hvordan å velge, tror jeg de fleste av stoler på følelsen av det.

 

A / Belysningsnivå (base) i henhold til belysningsnivået som kreves for operasjonen

 

Velg: (i henhold til utvalget av funksjonell form, valg av cateringkontorunderholdning og annen forskjellig plass, bestemmer kravene til vårt valg av ledet anhengslampe) passende strøm og total effekt.

 

Den riktige høye lysstrømmen - den grunnleggende energien som kreves for belysning; (Belysningen er ikke lysere jo bedre, i henhold til plassfunksjonskravene, velg riktig belysning.

 

Passende lysintensitet - en enkel økning i lysstrømmen er ikke nødvendigvis effektiv, bare det rette lyset for å oppnå formålet.

 

B / vertikal belysning vertikal belysning

 

En god plass med objektet, er behovet for horisontal belysning + vertikal belysning kan beskrives perfekt. Dette punktet i museet, forretningsområdet trenger mest oppmerksomhet.

 

Om lag to punkter, har vårt lineære lys alle en IES, eller belysningsløsningene kan hjelpe deg med å velge riktig lys, spesielt for stort prosjekt.


Et par:Betydningen av kontorbelysning til arbeid Neste:I LED-belysningsprodukter er strømstyrken og effekten av strømmen Hva er forskjellen?