Skoen belysning

- Jun 30, 2017-

I ulike Skoforretninger, ofte bring oss en annerledes følelse, i tillegg til visning og dekorasjon, viktigste er skoen butikken belysning konfigurasjonen. Dag for alle å snakke om detaljene i skoen inne lyssetting konfigurasjonen av disse tingene.

Hva er rollen som god belysning konfigurasjon

Anvendelsen av smal avsats lyset i sko butikken i Kina er bred, inkludert vindu, sko, taket bruker lyset, er et par sko, utfoldelse i lys og ingen lys viser effekten er helt annerledes. Så selv på dagtid er mange sko butikken lysene alltid tent.

LED belysning design ikke bare å gi sko å gi en behagelig atmosfære, men også atmosfæren i hele butikken, som oppstiller å stimulere sterkt ønske forbrukere shopping, øke store salg, men også svært stor grad til forbedre produktet tekstur og nivå.

Hvordan du setter opp et godt lys

Prinsipp 1: lys harmoni og enhet

Skobutikk, fokus på produktsalg er i vinduet design, vindu design fokuserer på hvordan du bruker vitenskapelig lyset og rimelig lys kombinert med god bakgrunnsbilder, rekvisitter, fargen og tekst signalementet, ingen tvil kan forbedre teksturen i den hele produktet.

Led lyspære design er viktig punkt er lyset harmoni og bakgrunnen produktet og vinduet koordinering, men også ta hensyn til ulike stiler av sko farge og detaljer om ulike behandling for behovene til den lys, som krever oss å mer konfigurasjon kan være egnet for de fleste produkter av lys, og de fleste av produktene å vise koordinering.

 

 

 

 


Et par:LED-lysstang brent, hva er årsaken til det? Neste:Nasjonale LED belysning Produktsertifiseringen