Supermarket Lighting

- May 24, 2017-

Supermarket Lighting


Supermarked butikker er forbrukere shopping steder, for å holde butikken rikelig med lys, fargekoordinasjon, for å skape et komfortabelt shoppingmiljø for forbrukerne å skape en god shopping atmosfære, supermarked butikk design er også svært viktig.

Atmosfæren belysningen kan eliminere skyggen, i den spesielle skjermen for å skape forskjellige effekter, kan det ikke bare teste varene, men kan også brukes til å lede veggen, skape en atmosfære. Kan belyse modellen direkte, og kan til og med brukes til å belyse de trykte tavlene. Forholdet mellom lys og visningspersonell er den mest direkte. I vinduet kan atmosfærelysene legges til med filtre for å skape en rekke lysfarger, noe som resulterer i dramatiske effekter. I butikken kan lysets atmosfære gjøre visning av varer mer karakteristiske, atmosfæren krever mer lysstyrke, vanligvis med glødelampe eller glødelamper. Spotlight kan fokusere på en del av rampelyset, som kan belyse et større område. For å vise omfanget av belysning med atmosfæren for å oppnå dramatiske resultater, viser personalet å løse de to problemene, det vil si lyse og mørke problemer og fargeproblemer. Skjermpersonalet kan bruke fenomenene som observeres og opplevelsen fra sollyset til belysning av naturen og bruke det på displaybelysningen. Butikkets belysning er for det meste opplyst ovenfra eller på siden. Fordi lyset fra bunnen opp, lett å vise enheter eller varer å blokkere, og dannelsen av skygger. Når det gjelder siden av bestrålingen, viser møblene mer hensiktsmessig.

Vårt firma er egnet for supermarked belysning lys er hovedsakelig TEC001LIN01-serien, er dens viktigste funksjonen brukes i dobbel rad lysbar, du kan oppnå en rekke måter å docking, øke lysstyrken lysstyrke.Et par:I LED-belysningsprodukter er strømstyrken og effekten av strømmen Hva er forskjellen? Neste:Hvordan velge riktig LED-lys